mariusz654321 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mam pytanie: czy przy zakupie nowego dysku twardego w zestawie będą śrubki do jego montażu, czy muszę je kupić oddzielnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie będzie śrubek, Jeżeli nie masz innych to wykręć dwie z urządzenia które jest przykręcone na 4 sruby i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz654321 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 wszystko mam przykręcone na 2 śrubki :) , czyli jednak trzeba będzie je dokupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie będzie śrubek...Nie wiem jakie dyski kupujesz ale do samsungów dają śrubki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nie wiem jakie dyski kupujesz ale do samsungów dają śrubki :P I nawet instrukcje jak podłaczyc i skonfigurowac zworki.. i seashell (chyba to tak sie pisze :P ) Inne dyski w worku kupujesz jak kartofle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W życiu bym nie pomyślał, że można napisać temat o śrubkach do dysku. Śrubki to M3, więc pasować będzie każda z Unii Europejskiej, prócz Wielkiej Brytanii. Nie trzeba kupować tylko poszukać w domu na pewno coś znajdziesz, musisz zwrócić uwagę tylko na długość i tyle w tym temacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Przy zakupie dysku w sklepie popros sprzedawce o 4 sztuki. Nie wierze ze nie da Ci za darmo.Ewentualnie kup sobie zestaw srubek montazowych za grosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...