dresik.pl Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Mam AP linksysa (dokładny model to jak będzie trzeba to poszperam ale mam adsl i 4xlan +- 300zł kosztuje także nie jakiś badziew) i kupiłem kartę USB tez linksysa (ponad 100zł) mam dosłownie komputer 5 metrów od AP (na dobą sprawe to nawet sygnał nie przechodzi przez ściany) a siła sygnału mi sie waha od 20-30% do 70-80% Momentami mnie szag trafia Zmieniałem kanały bo myślałem że z czymś się może gryźć ale nic z tego.. Może to byc wina karty na USB bo innej opcji nie wiedzę;/ Jakieś podpowiedzi mile widziane:) Pozdrawiam Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 po pierwsze masz router a nie ap po drugie dziala ?? bo jesli tak to o co chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dresik.pl Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 po pierwsze masz router a nie ap po drugie dziala ?? bo jesli tak to o co chodzi? :) Fakt LINKSYS WAG200G faktycznie jest to router ale w dodatku działa;p Siła sygnału rzędu 30% na 5m od nadajnika w prostej linii to chyba nie jest norma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogger7 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 No ten sygnał to na pewno nie jest norma!!! Coś jest nie tak. CZy ktoś może mi napisać czy istnieją karty sieciowe na złącze PCI-Express pod kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) zastanow sie po kiego mialby ktos robic karte na pci-e x16 no chyba, ze standard .11nux :) jak juz to na pci-e x1 znajdziesz i daleko nie szukajac: http://www.purepc.pl/node/884 Edytowane 27 Marca 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogger7 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No włąsnie tak myślałem, pytałem bo ostatnio wynikło z tego małe nieporozumienie. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...