tom1234 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Witam, syntaxclothes.com Chciałbym Wam przedstawić nasz nowy projekt, i poprosić o opinie odnośnie projektu sklepu jak i projektu koszulek. Naszym celem jest tworzenie koszulek (na początek) dla graczy, które będą się cechowały niebanalnym designem oraz najwyższą jakością. Najchętniej usłyszelibyśmy konstruktywną krytykę, jak i słowa pochwały :D Zapraszamy serdecznie, syntaxclothes team ;) Edytowane 26 Marca 2007 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 fajna strona, fajna muzyczka w tle, zajebiste koszulki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dużo miejsca po bokach i przez wyraźne napisy w tle dość mocno daje po oczach. Proponuje bardziej wtopić napisy żeby były mniej wyraźne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dużo miejsca po bokach i przez wyraźne napisy w tle dość mocno daje po oczach. Proponuje bardziej wtopić napisy żeby były mniej wyraźne. Tak też zrobimy, dzięki za sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Stronka fajna. Tylko czy jest zpotrzebowanie na takie rzeczy, moze dobre dla gimnazjalistow, bo dla mnie juz za elo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Stronka fajna. Tylko czy jest zpotrzebowanie na takie rzeczy, moze dobre dla gimnazjalistow, bo dla mnie juz za elo. ;] Te projekty trzeba docenić, i nie są to bynajmniej projekty dla gimnazjalistów. Mamy sporo zamówień od designerów naprzyklad z deviantart albo digart :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Tadaaa "Nasza Misja" - ratujecie świat czy co ? :D IMO nie pasuje to do sklepu. Taka informacja wystarczy w "o nas". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Tadaaa "Nasza Misja" - ratujecie świat czy co ? :D IMO nie pasuje to do sklepu. Taka informacja wystarczy w "o nas". Ratujemy świat przed kiepskimi projektami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 podoba mi się ten design ;) bardzo estetyczna stronka! tylko czy tam muzyczka w tle jest konieczna? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 podoba mi się ten design ;) bardzo estetyczna stronka! tylko czy tam muzyczka w tle jest konieczna? :-P muzyczka musowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 na szczęście można wyłączyć ;) stronka niczego sobie, chociaż te wielkie napisy w menu dają po oczach... pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Swietna strona, az chce sie kupic koszulke ;) EDIT: Jakies rabaciki dla forumowiczow ;> Edytowane 27 Marca 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Strona jest ok. Koszulki jeszcze lepsze, ale ta cena... Muzyka też nie jest zbyt natrętna. Aż chciałoby się je mieć wszystkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Strona ok, ale tak jak powiedział Proq cena trochę wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Dzięki za odpowiedź. Weźcie pod uwagę że to nie są koszulki reklamowe :) Taką przyjeliśmy politykę, jakość i jeszcze raz jakość, co automatycznie podnosi koszta. Przesyłka jest gratis, a koszulka na długo, więc chyba warto się zastanowić i mieć coś oryginalnego a zarazem praktycznego... Pozatym chcemy wprowadzać nowe wzory, rozmawiamy z designerami z całego świata, a to też kosztuje :] pozdrawiamy syntax team :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Dzięki za odpowiedź. Weźcie pod uwagę że to nie są koszulki reklamowe :) Taką przyjeliśmy politykę, jakość i jeszcze raz jakość, co automatycznie podnosi koszta. Przesyłka jest gratis, a koszulka na długo, więc chyba warto się zastanowić i mieć coś oryginalnego a zarazem praktycznego... Pozatym chcemy wprowadzać nowe wzory, rozmawiamy z designerami z całego świata, a to też kosztuje :] pozdrawiamy syntax team :] To fakt. Chwali się jakość, ale ta cena mocno odstrasza. Może wymyślicie jakąś linie koszulek w niższych cenach. Na pewno znajdą się chętni. PS. tom3k3 - jestem Prog, a nie Proq. Wiem, że to podkreślenie dolne jest mylące, ale cóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 deliciousDaim po raz kolejny pokazal na co go stac ;) czekam na wiecej koszulek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 o ile wzory na koszulki są ok to już ich rozmieszczenie i cała reszta jak na jakichś noname. Logo na środku i tyle - prymitywne imo, sam zdecydowanie wolę taki styl jak np. stosuje Rydel House w swoich koszulkach czyli z przodu jakiś wzór, nie koniecznie na środku, na rękawie jakieś małe logo i z tyłu gdzieś na dole też, drobne szczegóły ale bardzo dużo dają, Chyba że też tak macie, ale jeśli wzór ogranicza się do jednego motywu 'na klacie' to ja podziękuję. Cena waszych t-shirtów imo wysoka nie jest skoro priorytetem jest jakość, firmówki tańsze nie są a u was przesyłka gratis, tylko czy na serio drównujecie jakością innym, to by trzeba się przekonać kupując którąś z koszulek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) o ile wzory na koszulki są ok to już ich rozmieszczenie i cała reszta jak na jakichś noname. Logo na środku i tyle - prymitywne imo, sam zdecydowanie wolę taki styl jak np. stosuje Rydel House w swoich koszulkach czyli z przodu jakiś wzór, nie koniecznie na środku, na rękawie jakieś małe logo i z tyłu gdzieś na dole też, drobne szczegóły ale bardzo dużo dają, Chyba że też tak macie, ale jeśli wzór ogranicza się do jednego motywu 'na klacie' to ja podziękuję. Cena waszych t-shirtów imo wysoka nie jest skoro priorytetem jest jakość, firmówki tańsze nie są a u was przesyłka gratis, tylko czy na serio drównujecie jakością innym, to by trzeba się przekonać kupując którąś z koszulek Witam, Na stronie nie ma jeszcze dobrych fotek, i nie wygląda to zbytnio zachęcająco, co niedługo się zmieni, musimy zrobić porządną sesje zdjęciową. Na serio dorównujemy jakością firmówką , sami mamy aspiracje aby stworzyć konkretną markę, więc nie możemy sobie pozwolić na dziadostwo. Jakość bawełny która jest podstawą mówi sama za siebie. Oczywiście nie stronimy od tego aby ktoś miał okazję ocenić nasze produkty, dzisiaj wysłaliśmy sampla do skizo.org, więc za niedługo będzie pewnie tam jakaś wzmianka o tym, napewno zapodam linka. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycję jesteśmy otwarci na nie... Jasne, można kupić fruit of the loom, czy pierwszą lepszą koszulkę reklamową i nadrukować na niej motyw przy użyciu zwykłej karuzeli, ale prawda jest taka że wyjdzie..... skinny500 proponuję kupić jakąś koszulkę i samemu się przekonać, wiem co mówie :] Pozdrawiam Edytowane 29 Marca 2007 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 jak juz poprzednicy zauwazyli, za duze pasy po bokach... a co do koszulek i calego projektu - bomba! mysle ze pomysl wypali o ile jakosc jest taka jak reklamujecie i bedzie wiecej wzorow, sam sie skusze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 albo mi sie w oczach mieni albo jak patrze na te napisy projektanci itd itp to wyglada jak JPG bardzo mocno skompresowany i bardzo slabej jakosci, widac szum itd albo ja mam cos z oczami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 albo mi sie w oczach mieni albo jak patrze na te napisy projektanci itd itp to wyglada jak JPG bardzo mocno skompresowany i bardzo slabej jakosci, widac szum itd albo ja mam cos z oczami :> Chyba masz rację, właśnie się temu przyjrzałem...W jakiej rozdziałce oglądasz stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Chyba masz rację, właśnie się temu przyjrzałem...W jakiej rozdziałce oglądasz stronę?w 1024x768 no i to nie jest moje wlasne odczucie bo znajomy tez to widzi tam gdzie masz tego zoltego stworka ;) zobacz koszyk itd tez widac :> pewnie chciales zminimalizowac wage i przy okazji transfer, ale kompresja jest zaduza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pod Fx'em ucięta jest góra. pod Operą ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 U mnie pod FF wszystko ok, co do samych koszulek... fajne ale kurczę drogie :P no 70zł za koszulkę? Jak rozumiem tutaj za te wszystkie obrazki się aż tyle płaci? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 FoRcEk powiedział, że płacimy za jakość. Na zdjęciach wyglądają na porządny towar. Zobaczymy - mam zamiar niedługo jedną zakupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam, 10 dni na rynku i już mamy pierwszych zadowolonych klientów. Chciałem wam powiedzieć że pojawiła się pierwsza w sieci recenzja naszej koszulki, zapraszam pod adres: Koszulki na skizo.org Co do strony, to będziemy ją poprawiać, pracujemy nad działem news więc przy okazji poprawimy kompresję :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam :) Mamy nową koszulkę w ofercie, coś dla maniaków piłki nożnej, oraz zmodyfikowaliśmy trochę stronkę.Dodaliśmy równierz możliwość zakupu za pobraniem :) Będziemy wdzięczni za opinie :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 To ja tak tylko do tego co prezentujecie na zdjęciach. Przejrzałem kilka i nie pozostaje mi nic innego jak polecić takie oto %C5%BBelazko Jak już chcecie pokazywać zdjęcia to niech to jakoś wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 To ze koszulki pogniecione to raz (zelazko na wikipedii :D ) Ale dwa to strona mi sie rozjezdza (tzn skacze zawartosc na boki) gdy otwieram zdjecia. Potem juz jest ok, ale nieprzyjemne wrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...