filozof81 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Mam pytanie chce kupic twardy dysk. Problem polega na tym ze mam dosc stara plyte glowna zreszta owiana legenda: 1. Krótka specyfikacja płyty głównej ECS K7S5A: Obsługa procesorów Athlon i Duron z FSB 200 i 266MHz chipset: SiS 735 wsparcie dysków IDE Ultra DMA 33/66/100 AGP x 4 Obsługa pamięci SDR 100/133Mhz i DDR 200/266Mhz 2 sloty dla pamięci SDR 2 sloty dla pamięci DDR obsługa do 1GB Ram dźwięk Codec AC'97 karta sieciowa 10/100 (opcjonalnie) W zwiazku z tym mam pytanie czy na tej plycie bedzie dzialal poprawnie i czy wogole zostanie wykryty np. ten hdd: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=SEAGATE+ST3160815A Za Pomoc Z Gory Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Raport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 nie bedzie problemu aktualizacja biosu & sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filozof81 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 nie bedzie problemu aktualizacja biosu & sp2 A na tym biosie co mam nie poleci?? Gdzie znajde Bios do takiej plyty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 a skad ja moge wiedziec jaki masz teraz bios... proponuje zaczac od strony producenta najnowszy bios do tego modelu to 30811 Release Date 2004/01/02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Powinno działać bez problemu, ograniczenia w wielkości dysków miały bodajrze plyty pod pentium do 60gb pozniej juz chyba tego nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 na k7s5a trzeba akurat zaktualizować bios -> google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...