apm3 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Mam pytanie o blok dla cpu. Otóż zamówiłem sobie obudowę kandalf lcs i do tego chcę założyć dodatkową chłodnicę Black Water 121 Ultimate i mam tu pytanie gdyż jest to moje pierwsze wc. (Wiem że nie będzie to najwydajniejsze rozwiązanie, ale zależy mi na tym żeby całośc była w obudowie). Teraz przejdę do pytania czy wymienić blok na cpu czy zostawić orginalny. Dodatkowo gdzieś w necie przeczytałe, że nie można w WC łączyć miedzi i aluminium. Za wszystkie sugestie z góry dzękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dwa tematy o tej budzie + jeden o obudowach do WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apm3 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Dziękuję za odpowiedź, ale te tematy już przeglądałem i nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Dziękuję za odpowiedź, ale te tematy już przeglądałem i nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytania Więc załóż jeszcze osiem, może dziesięć tematów o tej budzie - powinno pomóc :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apm3 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Jak łatwo zauważyć po opisie jestem na forum jako "początkujący uczestnik" i jako "początkujący uczestnik" liczyłem na pomoc i wyrozumiałość, wydawało by się najbardziej fachowego forum. Najwyraźniej pomyliłem się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 A początkujący user nie może dopisać postu do istniejącego topicu <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apm3 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Może. Tu proszę spojrzeć na datę zarejtrowania i to że nadal jestem początkujący. Nie jestem stałym bywalcem tego forum i nie znam zasad panujących na forach. po prostu zawsze myślałem, że jak masz problem to radzisz się bardziej doświadczonych. Najwyraźniej ci doświadczeni to raczej pilnują, aby w razie gafy sprowadzić na ziemie. Dalsza dyskusję na ten temat kończę, gdyż zaraz ktoś mi napiszę abym poszedł na "towarzyski" do WP i pszenoszę się na bardziej wyrozumiałe forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...