Skocz do zawartości
apm3

Kandalf Lcs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie o blok dla cpu. Otóż zamówiłem sobie obudowę kandalf lcs i do tego chcę założyć dodatkową chłodnicę Black Water 121 Ultimate i mam tu pytanie gdyż jest to moje pierwsze wc. (Wiem że nie będzie to najwydajniejsze rozwiązanie, ale zależy mi na tym żeby całośc była w obudowie). Teraz przejdę do pytania czy wymienić blok na cpu czy zostawić orginalny. Dodatkowo gdzieś w necie przeczytałe, że nie można w WC łączyć miedzi i aluminium. Za wszystkie sugestie z góry dzękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak łatwo zauważyć po opisie jestem na forum jako "początkujący uczestnik" i jako "początkujący uczestnik" liczyłem na pomoc i wyrozumiałość, wydawało by się najbardziej fachowego forum. Najwyraźniej pomyliłem się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może. Tu proszę spojrzeć na datę zarejtrowania i to że nadal jestem początkujący. Nie jestem stałym bywalcem tego forum i nie znam zasad panujących na forach. po prostu zawsze myślałem, że jak masz problem to radzisz się bardziej doświadczonych. Najwyraźniej ci doświadczeni to raczej pilnują, aby w razie gafy sprowadzić na ziemie. Dalsza dyskusję na ten temat kończę, gdyż zaraz ktoś mi napiszę abym poszedł na "towarzyski" do WP i pszenoszę się na bardziej wyrozumiałe forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...