cesarz Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 słuchajcie w norton system works 2003 jest narzędzie speed disk zrobiłem w nim defragmentacje (niby o wiele bardziej rozbudowana niż w windows i lepiej "układa pliki")) i okazało się że jak wszedłem do defragmentacji w windows xp prof. to po analizie wyszło od cholery plików podefragmentowanych ,a norton mówi że jest ok o co chodzi ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Chodzi o to, że każdy z wymienionych programów robi to inaczej. Zapewniam cię że to nie jest żaden błąd. Też używam Norton System Works (obecnie 2003) i nie mam żadnych zastrzeżeń. Czy Norton robi lepiej defragmentację ? Tego nie wiem, ale na pewno robi ją szybciej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesarz Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 słuchajcie koleżanka ma ten sam system co ja windows xp pro. i jej po defragmentacji w speed disk(norton system works 2003) weszłem do defragmentacji w windows a tam po analizie wszystko ok nawet lepiej bo nie wykryło żadnych plików podefragmentowanych czyli teoria że te 2 defragmentacje robią to inaczej legła w grózach czekam na wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Przelećjeszcze raz speed dyskiem moze sie poprawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesarz Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 już tak robiłem i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Chodzi o to, że każdy z wymienionych programów robi to inaczej. Zapewniam cię że to nie jest żaden błąd. Też używam Norton System Works (obecnie 2003) i nie mam żadnych zastrzeżeń. Czy Norton robi lepiej defragmentację ? Tego nie wiem, ale na pewno robi ją szybciej !9-10h DEFrag sys. vs. 3-4 h speeddisk ( HDD 20 GB,zapelnienie ok.5-70 % , 2 partycje po 10 GB ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdq Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Nie wiem jak to jest w nortonie 2003 bo ja mam 2002, jednak podejrzewam że w tej materii bedzie wiele podobieńst. W speed disk z nortona 2002 w options na zakladne gdzie mozna wybrac sobie miedzy "full optimization", a "unfragmental only(czy cos takiego)" lub coś tam, jest przycisk opcji gdzie mozna sobie wybrac jakie foldery i pliki gdzie maja sie znajdowac po defragmentacji np windows na poczatku dysku, program files na koncu itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 słuchajcie w norton system works 2003 jest narzędzie speed disk zrobiłem w nim defragmentacje (niby o wiele bardziej rozbudowana niż w windows i lepiej "układa pliki")) i okazało się że jak wszedłem do defragmentacji w windows xp prof. to po analizie wyszło od cholery plików podefragmentowanych ,a norton mówi że jest ok o co chodzi ????? tez tak mialem, dlatego zrobilem to tylko raz na poczatku, a potem jesli chcesz defragmentowac to lepiej jest standardowym defragmetatorem z windy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 słuchajcie w norton system works 2003 jest narzędzie speed disk zrobiłem w nim defragmentacje (niby o wiele bardziej rozbudowana niż w windows i lepiej "układa pliki")) i okazało się że jak wszedłem do defragmentacji w windows xp prof. to po analizie wyszło od cholery plików podefragmentowanych ,a norton mówi że jest ok o co chodzi ????? tez tak mialem, dlatego zrobilem to tylko raz na poczatku, a potem jesli chcesz defragmentowac to lepiej jest standardowym defragmetatorem z windy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...