dam27 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Witam! Pierwszy post i już pytanie :) A mianowicie: Czy do obudowy NZXT apolo zmieści się GF8800GTX? Czytałem że ta karta ma długość 27 cm a apollo ma chyba 536mm to chyba nie powinno być z tym problemu a chciałbym się upewnić dlatego pytam. I czy ta obudowa ma dobrą wentylację? Acha czytałem też że do Antec P180 ten Gf mieści się a obudowa ta jest krósza od apollo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam27 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 To co nikt nie wiem czy zmieści się ten gf 8800GTX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zmieści się na pewno ,nie jest to mała buda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...