yuucOm Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. Jak w temacie. Otóż jak zimportować baze danych zapisana w pliku .bak ? (WAŻNE) Z tego co mi wiadomo to można jeszcze exporotwać dana baze do pliku exela a potem ją z tego pliku zaimportować. Jak to zrobić ? :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 excela czy accesa? nie ma nigdzie opcji import/export? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) exela ;) Co do opcji import jest ale nie wiem gdzie (chodzi mi o Menagment Studio). Edytowane 26 Marca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Fajnie, ze napisales o jaka baze chodzi.. z ciagu "Management Studio" domyslam sie, ze chodzi o MS SQL Server. Zatem po podlaczeniu sie do instancji bazy tym narzedziem klikasz na prawy na tej instancji i tam z menu wybierasz "Restore Database". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...