Gość [RONIN] Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Wojownicze Żółwie Ninja powracają! Któż by ich nie pamiętał z dzieciństwa (wspomnienia są piękne...)! Teraz możemy poznać ich perypetie dzięki fajnej grze przygodowej na 'prawie' wszystkie systemy! Demko wersji PC do pobrania tutaj :) Zapraszam do dyskusji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 ojojoj ależ to kiepsko wygląda na screenach :) nie zmienia to faktu, że jutro ściągnę i przetestuje :) ps. Donatello rulez ;))))) to były czasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 kupisz znaczy sie :) jak bedziesz juz mial - zapodaj screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 On chyba miał na myśli demko. ;-) BTW. też sobie zagram. Ostatnio w żółwie grałem 10 lat temu... na pegasusie. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Gralem jakis czas temu w demo, teraz w fulla i gra sie prezentuje bardzo przecietnie, strasznie monotonna, po przejsciu kilku plansz ma sie juz doscy... ogolnie nie polecam. Kilka scr z full'a... Dalej mi sie juz odechcialo, ciagle identyczne walki, co jakis czas boss, zbieranie monet i to w zasadzie wszystko. Az tak zdesperowany nie jestem... :] Lepiej juz pograc w prawdziwa platforme jak seria PoP itp. TMN to dobra gra do klikuletniego dziecka. Od strony technicznej bida, typowy port, zero efektow graficznych, nawet nie wspominam o czyms pokroju dx 8.1... ustawiamy rozdzialke, sterowanie (na ds2 sie bardzo dobrze i wygodnie gralo) i jazda przed siebie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...