Popixs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 jak go odroznic do poprzednika? ma napisane gdzies na boxie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Rewizja jest napisana na płycie w lewym górnym rogu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 potwierdzam na plycie w rogu, mozna takze sprawdzic nie wyjmujac plyty - na pierwszej stronie w User's MANUAL - jezeli plyta to ver. 1.1 jest tam napisane Manual Revision 1.1 November 13, 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ja kupowalem w http://sklep.barwkomp.pl/ i z tego co sie orientuje maja same rev. 1.1 - zawsze mozna sie z nimi dogadac, bardzo OK ludzie, dostepnosc i cena calkiem atrakcyjana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A TERAZ PYTANIE NR.2 CO DAJE TA REWIZJA. KONKRETNIE DO TEJ PLYTY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A TERAZ PYTANIE NR.2 CO DAJE TA REWIZJA. KONKRETNIE DO TEJ PLYTY. Z tego co wiem to poprawkę biosu... a co oprócz tego... hmmm... może ktoś kompetentny odpowie... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mam rev 1.1 nowości w wygladzie nie zauważyłem nawet pod radiatorem chipsetu dalej jest kawałek plasterka zamiast porzadnej pasty. Co do innych zmian to wyposazeie takie samo jak było. Coś wiecej bed mógł powiedzieć jak płytkę odpale a niarazie nie da rady bo czekam na procka (1700+ :twisted: ) i pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hm. masz napisane na plytce z boku rev 1.1 i w instrukcji tez to jest napisane ale i tak chyba teraz wszystkie epoxy to rev 1.1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...