BiL63JTZ Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ja także nie obraziłbym się za zappa - mogę się odwdzięczyć kontem na chyba dowolnym torrencie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Nie wiem do kogo napisac pw z prosba, bo wiekszosc zapewne rozdala juz zaproszenia, wiec pisze tu: 1 zaproszonko na f-o-x@o2.pl mile widziane :) EDIT: Juz mam, thx koloyu. Edytowane 7 Maja 2007 przez veXus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 m2 arkejd@gmail.com thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Mi sie juz skonczyly zaproszenia. Edit Zaproszenia juz niepotrzebne klik Ludzie, czy wy nie umiecie czytać, nie potrzeba juz zadnych zaproszen. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ludzie, czy wy nie umiecie czytać, nie potrzeba juz zadnych zaproszen. :mur:To jest newsletter :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 To jest newsletter :P Taki newsletter ze odrazu po padaniu meila dostalem zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 prosze o zaproszenie na thomekk00@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 ja rowniez bym prosil o zaproszenie piowon@gmail.com :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzel Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 matzel1@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 po jakim czasie od potwierdzenia newsletterze przychodzi zaproszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Ludzie, nie trzeba już żadnych zaproszeń. A tak BTW to ten Joost jest el0 [; http://www.joost.com/download/windows/ wystarczy zassać i działa ;) Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) dalej potrzebne jest zaproszenie, "Hello! Before you can sign in and download Joost, you need an invitation from another user." może masz już wpisaną naze użytkownika/hasło w strone i odrazu przechodzi ci do downaloadu... Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Lucas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Szybki sposób na inv - http://joost.com/presents/gigaom-newteevee/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 działa. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Problem w tym ze nie aktualizuja wiekszosci programow (nowe teledyski na kanalach muzycznych sie pojawiaja) Mam nadzieje ze to tylko przypadlosc bety. Edytowane 9 Czerwca 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...