Skocz do zawartości
Marrrcin

Problem Z Udostępnianiem W Windows Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj sobie zrobiłem formata i postanowiłem zoptymalizować swój system wg wskazówek z tego forum. No i jak grzebałem w usługach, to chyba jakąś wyłączyłem, bo teraz nie mogę normalnie udostępnić żadnego pliku. Kombinowałem już z nadawaniem uprawnień itd., ale zawsze wyskakuje odmowa dostępu. Pliki chcę udostępnić dla drugiego kompa w LANie.Kompy połączone są przez router.Jak to teraz odkręcić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj sobie zrobiłem formata i postanowiłem zoptymalizować swój system wg wskazówek z tego forum. No i jak grzebałem w usługach, to chyba jakąś wyłączyłem, bo teraz nie mogę normalnie udostępnić żadnego pliku. Kombinowałem już z nadawaniem uprawnień itd., ale zawsze wyskakuje odmowa dostępu. Pliki chcę udostępnić dla drugiego kompa w LANie.Kompy połączone są przez router.Jak to teraz odkręcić?

Sprawdz kto jest właścicielem katalogów które chcesz udostępnić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli wylaczyles to ponownie wlacz (automatycznie) usluge Serwer

Ta usługa jest u mnie włączona. Zaczynam się już zastanawiać czy nie zrobić ponownego formata bo bardzo mi brakuje tego udostępniania plików. Edytowane przez Marrrcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi