Marrrcin Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Wczoraj sobie zrobiłem formata i postanowiłem zoptymalizować swój system wg wskazówek z tego forum. No i jak grzebałem w usługach, to chyba jakąś wyłączyłem, bo teraz nie mogę normalnie udostępnić żadnego pliku. Kombinowałem już z nadawaniem uprawnień itd., ale zawsze wyskakuje odmowa dostępu. Pliki chcę udostępnić dla drugiego kompa w LANie.Kompy połączone są przez router.Jak to teraz odkręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
composit Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Wczoraj sobie zrobiłem formata i postanowiłem zoptymalizować swój system wg wskazówek z tego forum. No i jak grzebałem w usługach, to chyba jakąś wyłączyłem, bo teraz nie mogę normalnie udostępnić żadnego pliku. Kombinowałem już z nadawaniem uprawnień itd., ale zawsze wyskakuje odmowa dostępu. Pliki chcę udostępnić dla drugiego kompa w LANie.Kompy połączone są przez router.Jak to teraz odkręcić? Sprawdz kto jest właścicielem katalogów które chcesz udostępnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Sprawdz kto jest właścicielem katalogów które chcesz udostępnić...Sprawdzałem. Właścicielem jestem ja czyli Marcin\Administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jezeli wylaczyles to ponownie wlacz (automatycznie) usluge Serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) jezeli wylaczyles to ponownie wlacz (automatycznie) usluge SerwerTa usługa jest u mnie włączona. Zaczynam się już zastanawiać czy nie zrobić ponownego formata bo bardzo mi brakuje tego udostępniania plików. Edytowane 28 Marca 2007 przez Marrrcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...