fuxmen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 mam to co widać w podpisie chciałbym to trochę lepiej schłodzić chodzi mi o wiatrak do 80-90 zeta najlepiej z miedzianą podkładką no i nie za ciężki bo wiecie jak jest z tymi athlonami (nie chcę sobie go uszkodzić) dziękuje za rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie to forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie to forum.jak nie to pisze że posty co kupić do jakich zastosowań to gdzie mam pisać w podkręcaniu czy co!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Chłodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no dobra jak nie to nie wpadnę na chłodzenie masz rację jestem początkujący sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wybaczam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...