Skocz do zawartości
luk1401

Jaką Kupić Chłodnice Zamiast Dwóch Kadetów?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jaką zapodać chłodnice do mojego WCta. Ma zastąpić dwa kadety podłączone jeden na wlocie a drugi na wylocie reza. Chciałbym po sprzedaniu kadetów (o ile ktoś to kupi) dołożyć 50-100zł. Czekam na propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się jaką zapodać chłodnice do mojego WCta. Ma zastąpić dwa kadety podłączone jeden na wlocie a drugi na wylocie reza. Chciałbym po sprzedaniu kadetów (o ile ktoś to kupi) dołożyć 50-100zł. Czekam na propozycje.

a dlaczego pozbywasz sie kadetow? jezeli nie jestes zmuszony przez zmiane budy etc to lepiej zostaw kadety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kadetów jestem zadowolony, lecz mam dosyć syfu który z nich co trochę wylatuje. Jak już przygotuje sobie drinka do WC :D to zaraz mi się zasyfi. Dodam, że wielokrotnie je w środku czyściłem środkiem do płukania chłodnic samochodowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze robisz ... wywal te kadety. Era samochodówek dawno minęła i słusznie. Są one nieporęczne, ciężko je sensownie w budzie przykręcić, zazwyczaj mniej wydajne od dedykowanych, a o estetyce wykonania to juz nie wspomne ;)

Polecam coś na dwa wentyle a la bip, cooltek lub blackwater

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi