luk1401 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Zastanawiam się jaką zapodać chłodnice do mojego WCta. Ma zastąpić dwa kadety podłączone jeden na wlocie a drugi na wylocie reza. Chciałbym po sprzedaniu kadetów (o ile ktoś to kupi) dołożyć 50-100zł. Czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Zastanawiam się jaką zapodać chłodnice do mojego WCta. Ma zastąpić dwa kadety podłączone jeden na wlocie a drugi na wylocie reza. Chciałbym po sprzedaniu kadetów (o ile ktoś to kupi) dołożyć 50-100zł. Czekam na propozycje. a dlaczego pozbywasz sie kadetow? jezeli nie jestes zmuszony przez zmiane budy etc to lepiej zostaw kadety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Z kadetów jestem zadowolony, lecz mam dosyć syfu który z nich co trochę wylatuje. Jak już przygotuje sobie drinka do WC :D to zaraz mi się zasyfi. Dodam, że wielokrotnie je w środku czyściłem środkiem do płukania chłodnic samochodowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Dobrze robisz ... wywal te kadety. Era samochodówek dawno minęła i słusznie. Są one nieporęczne, ciężko je sensownie w budzie przykręcić, zazwyczaj mniej wydajne od dedykowanych, a o estetyce wykonania to juz nie wspomne ;) Polecam coś na dwa wentyle a la bip, cooltek lub blackwater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...