chmielDTX Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć!Mam Cyborg Evo Force firmy Saitek i problem z kalibracją.Na początku wszystko jest ok,ale jak tylko coś włącze w joyu to opcja Rudder[R] wychyla sie w lewo itak już zostaje podczas lotu mój samolot poprostu kręci się wokół własnej osi.Czy to uszkodzenie wewnętrzne? Dzięki za jakąkolwiek radę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mozliwe że potencjometr siadł. Sprobuj wykalibrować a jakn ei to na gwarancję. Jeżlei się gwara skończyła zawsze można spróbowac samemu go wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielDTX Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mozliwe że potencjometr siadł. Sprobuj wykalibrować a jakn ei to na gwarancję. Jeżlei się gwara skończyła zawsze można spróbowac samemu go wymienić.Dzięki serdeczne!Ale gdzie i jak mogę kupić ten potencjometr?Jeżeli możesz to będe wdzięczny za poradę. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk4as Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ja mam tak samo co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielDTX Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 cze luk4as!Sam juz niewiem i cholera mnie bierze ,ajakby tego bylo malo przez ostatnie dwa dni dzialal normalnie.Teraz jestem w Anglii a tutaj naprawa polega na kupieniu nowego sprzetu-poprostu angole to tumany.Jezeli znajdziesz jakas rade bede wdzieczny.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...