erosito Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Powiem szczerze ,że nie znalazłem nigdzie jakiś rozwiązań ustawienia jakości obrazu w KMplayer. Chodzi mi o zastosowania filtrów zaawansowanych i firmowych, nie wiem także czy korzysta on z fddshow...i ogólnie jakie cuda można robić jeszcze. Wiadomo,że jest kilka formatów HD i tu mam problem. Np. to co super łądnie i nadzwyczaj płynnie (super żywo) gra w VLC nie am takiego efektu w KM, nie wspominam o PDVD7, ale jakośc ogólnie jest o klasę lepsza na KM (nawet głupie DIVX). Oczekuję czegoś na wzór obarazu ...jak ktoś miał doczynienia lub widział.... takiego jak w PHIlipsie z pixelplus2...oglądając dvd masz wrażenie,że zaraz coś wyskoczy z telewizora Troszkę podobny efekt udało mi sie uzyskać na VLC włączając LINEAR, ale ogólnie u mnie z angielskim słabiuteńko i za bardzo nie kumam co i jak ma się do czego Jeżeli ktoś z Was byłby tak miły i podzielił się doświadczeniami i spostrzeżeniami z KMplayer - byłbym bardzo wdzięczny. Szukałem pomocy w google itp ,ale nic konkretnego nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 czy nikt tego nie używa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Czasami używam. Ustawienia mam domyślne i jest dobrze (lepiej niż w MPC), chociaż może i mogłoby być lepiej, ale sam nie za bardzo wiem co tam ustawić, albo jakie są najlepsze kodeki. Jedyne co zmieniłem to wyświetlanie napisów Prawoklik > Napisy > Rysuj nakładkę obszaru może coś więcej znajdziesz tu http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=...amp;hl=kmplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...