sinus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Daje fsb 150 spokojnie wstaje bez zmiany napięcia, na ccr ponad 7000 punktów. Daje fsb 159 i zwiększam troche napięcie wstaje spokojnie athlon 2000xp, ale w ccr 3800 punktów i sandra pokozuje mi wynik taki jak athlon 1ghz, nawet w 3d marku daremnie chodzi :evil: co się dzieje :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 yyy, strenż, faktycznie... a co pokazuje wcpuid pod windą? a nie masz cpu throttling w biosie czy czegoś podobnego włączonego? dżizas, dziwne.współczuję :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 No właśnie, a ostatnio zastanawiałem się co to "CPU thermal throling" mam ustawione na 50%. Co to daje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 to znaczy ze Ci sie procek grzeje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale to coś ogranicza mój proc o 50% jak przekroczy temp alarmową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 dobrze rozumujesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...