janio Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Są te targi we wrocu czy nie bo już nie wiem? A dlaczego miało by nie być? :blink: http://www.targi.pc-tuning.pl/ Lepiej zacznijcie już chłodzić piwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 dobra.. zgłoszony jestem.. ciekawe czy zdążę wymodzić obudwę :D pesymiści milczeć ! :lol: Milczymy ;) w oczekiwaniu na magiczne: At last... :P Są te targi we wrocu czy nie bo już nie wiem? No są pełną gębą jak już Janio pisał a i Pure na nich nie zabraknie ;) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Lepiej zacznijcie już chłodzić piwo ;) a na jaka okazje piwko ? jest cos o czym inni nie wiedza ? :> btw ciekawe kiedy pojawi sie program prelekcji... no chyba ze w tym roku bedzie tylko wystawka :/ Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a na jaka okazje piwko ?a bez okazji nie mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak będzie więcej chętnych na piwko z okazji lub bez okazji to jadę ;) No przynajmniej taki jest plan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Na 80% i ja przyjade ;) Wie moze ktos co z noclegiem, w jakiej formie bedze itp. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a bez okazji nie mozna? bez okazji też okazja...... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) No to powoli chyba możemy myśleć o rezerwacji całej knajpy tudzież mostu :D ;) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja bym proponował jakieś spotkanko zaraz przed targami wszystkich z Wrocka. Ja będę na 90% o ile szef mnie do roboty nie zaciągnie w tych dniach. Piwko jak najbardziej wskazane. Co do mojej budy ... to lepiej ją zostawię :D po co robić wiochę . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 moge sie spotkac, choc na samych targach nie wiem czy bede ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja bym proponował jakieś spotkanko zaraz przed targami wszystkich z Wrocka. Ja będę na 90% o ile szef mnie do roboty nie zaciągnie w tych dniach. Piwko jak najbardziej wskazane. Co do mojej budy ... to lepiej ją zostawię :D po co robić wiochę . :D Dobra wiocha nie jest zła zwłaszcza po kilku głębszych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 to kto zalatwia lodowke turystyczna i azot do chlodzenia browarow ? :D a tak na serio ma ktos jakis patent zeby piwerko po calym dniu noszenia w plecaku byl odalej chlodnawe ? (powiedzm yze rano zostanie z zamrazarki wyjete :>)...no chyba ze nie dane mu bedzie dotrwac do konca imprezy i polegnie w trakcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) to kto zalatwia lodowke turystyczna i azot do chlodzenia browarow ? :D a tak na serio ma ktos jakis patent zeby piwerko po calym dniu noszenia w plecaku byl odalej chlodnawe ? (powiedzm yze rano zostanie z zamrazarki wyjete :>)...no chyba ze nie dane mu bedzie dotrwac do konca imprezy i polegnie w trakcie :D Spoko dood ;) Z samego rana można wychylić jedno piwko, nie więcej, bo jeszcze czeka mnie cały dzień z nieswoim sprzętem :P A na afterparty pójdzie się do jakiegoś monopola gdzie mają lodówki i po problemie :) Tylko niech jakiś miejscowy mnie prowadzi do tegoż monopola, żeby nie było tak jak w tamtym roku :lol2: A i jeśli ktoś jak ma i nie sprawia mu to problemu, to prosiłbym żeby zabrał jakieś zwykłe głośniki komputerowe z wbudowanym wzmacniaczem, co bym mógł jakąś porządną muzę z mp3 playera zapuścić :) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Co do after party, to mam dla Was małą niespodziankę, ale o niej jeszcze nie teraz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja z leiber'em możemy was tam zaprowadzić. Tylko trzeba ustalić o której godzinie zbiórka i gdzie ? Moja podobizna jest na avatarze jak by co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja z leiber'em możemy was tam zaprowadzić. Tylko trzeba ustalić o której godzinie zbiórka i gdzie ? Moja podobizna jest na avatarze jak by co :P Ja tam proponuje zrobić spotkanko pod Galerią Dominikańską. I na targi dość blisko i do monopolowego ;) Z godziną to już jak innym pod pasuje. Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 devil biorę cię do spółki. Nie masz odwrotu. Wszystko co wypijesz możesz zwymiotować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Lepiej być w sobotę czy w niedziele we wrocku ? i czy będzie jakieś spotkanie pure ? i czy ktoś nas z Krakowa ogarnie we wrocku tzn pokaże jak dojść do celu ( targi ) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Lepiej być w sobotę czy w niedziele we wrocku ? i czy będzie jakieś spotkanie pure ? i czy ktoś nas z Krakowa ogarnie we wrocku tzn pokaże jak dojść do celu ( targi ) ... Najlepiej być w piątek i sobotę :] Impreza jak sądze, będzie w sobotni wieczór. W niedzielę popołudniu większość zacznie się zmywać do chaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Najlepiej to być poniedziałek, sobotę i niedzielę :P Impreza raczej w sobotę będzie a i ktoś do ogarnięcia też się znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Najlepiej być w piątek i sobotę :] Impreza jak sądze, będzie w sobotni wieczór. W niedzielę popołudniu większość zacznie się zmywać do chaty :) a gdzie ma byc ta impreza ? moze chociaz rabek tajemnicy zebysmy wiedzieli czego sie spodziewac :> Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a gdzie ma byc ta impreza ? We Wrocku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a gdzie ma byc ta impreza ? moze chociaz rabek tajemnicy zebysmy wiedzieli czego sie spodziewac :> We Wrocku :P No tyle to sie domyslilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 We Wrocku :P No tyle to sie domyslilem :P tu masz wszelkie info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak będzie więcej chętnych na piwko z okazji lub bez okazji to jadę ;) No przynajmniej taki jest plan ;)Mardok Ty to musisz przyjechac :D Tylko nie stajesz przede mna w kolejce po zarcie bo znowu ostatniego kotleta mi zwiniesz sprzed nosa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) tu masz wszelkie info nie doczytales watku ;) chodzilo mi o impreze w tzw "sobotni wieczor " jak to janio nazwal ;) same targi wiadomo sobota - niedziela ... tylko gdzie ta rozpiska "wykladow" ktos ma jakies info o nich, wykraczajace poza stronke targow ? Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 nie doczytales watku ;) chodzilo mi o impreze w tzw "sobotni wieczor " jak to janio nazwal ;) same targi wiadomo sobota - niedziela ... tylko gdzie ta rozpiska "wykladow" ktos ma jakies info o nich, wykraczajace poza stronke targow ? Panie! Spokojnie, na targach zapewne będzie wisiała rozpiska wykładów, tak jak w zeszłym roku. Wracając do imprezy, to na targach wszyscy ustalimy razem gdzie i kiedy idziemy, bo teraz to możemy sobie tylko gdybać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A jakiegos przed targowego spotkania nie robimy? myslalem ze moze walniemy sobie cos wczesniej dla integracji(ludzie z Wroc), ale jesli mamy to robic tylko w czsasie targów, to nie wiem czy ja sie na to załapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mardok Ty to musisz przyjechac :D Tylko nie stajesz przede mna w kolejce po zarcie bo znowu ostatniego kotleta mi zwiniesz sprzed nosa :D To jakaś prowokacja ! Proszę nie wieżyc w te oszczerstwa ! Kotlet był jak najbardziej mój ! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) To jakaś prowokacja ! Proszę nie wieżyc w te oszczerstwa ! Kotlet był jak najbardziej mój ! :lol2: Ten spór może rozstrzygnąć tylko sąd Boży ;) A co do imprezki, to hmmm.... Można by pomyśleć na małym bro przed targami oraz nad organizacją konkretnej imprezki forumowej :) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...