toman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) To duza musi byc ta siedziba 4speed, skoro zapraszacie wszystkich :P Ja oczywiscie sie pisze, mam tylko nadzieje, ze po bezalkoholowym bedzie sie rozmowa kleiła ;) No zobaczymy, czy będzie was więcej niż miejsca u nas, ja osobiścioe mam taką nadzieję. Impreza, która będzie u nas organizowana wyszła z mojej inicjatywy, mamy miejsce to dlaczego nie możnaby się spotkać pogadać, pobawić, popodkręcać. Jeśli chodzi o to "pomieścić wszystkich" to ja apraszam Was forumowiczów, jeśli przyjdzie ktoś z PCLab, czy innego serwisu, to miło ale ja jako nieoficjalny "zlot". Swoją drogą byłoby nam łatwiej jakbyście deklarowali swoją obecność na AP, bo nikt chyba nie chce tego, żeby w połowie imprezy zabrakło (ni bójmy sie tego słowa) Piwa. Ktoś mi wreszcie odpowie czy znajdzie się osoba u której będę mógł pobawić się moim Venice 3000 ? ;) Chodzi mi o dobre MOBO i pamiątki :P Prędzej chyba zjawie się w 4speed niż na samych targach w sobotę.Hehe, chociażby ja !! Mobo i pamięci moge przytargać ze sobą. no 4speed robi konkurencje targom :D. Chłopaki organizujemy sobie jakiś sprzęt grający (muzyka)Sprzęt grający będzie, przynieście tylko music :) Mogę wziąć boomboxa , a tak całkiem serio to w 4speed pewnie coś da się załatwić. Co do rozpoznania to najlepiej napisać na kartce "przedstawiciele PurePC" :D Myślę że jakoś się rozpoznamy. Zresztą najlepiej to zaczekajcie przed głównym wejściem dworca. W środku i tak często jest problem by gdzieś usiąść i ludzi sporo jak to bywa często w soboty ;).To koszulki "purpecia" nie kupiłeś ;), a juz zupełnie na serio, to w sobotę jeśli ktoś zauważy mnie na targach (wyglądam podobie jak na zdjęciu z profilu, dodatkowo będe w koszulce PPc), nie krępujcie się, podchodźcie udziele wszelkich informacji. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 to ja na AP deklaruje siebie i najprawdopodobniej kolege spoza forum (jesli mozna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja tę zgłaszam się. Gdzie można kupić jeszcze koszulkę z purepc ? to ja idę w ślady tomana i też się ujawniam http://picasaweb.google.com/capone1990/JA/...810812766845266 Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 poprosze jakaś fajną mobo z modami ew zezwolenia na oddanie w łapy np enta i moge wpadac z cielakiem na ln2 ;) też muszę stwierdzić,że brzmi na tyle ciekawie,że może przyćmi same targi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 to ja na AP deklaruje siebie i najprawdopodobniej kolege spoza forum (jesli mozna)Weź kolegę i wpadaj. Ja tę zgłaszam się. Gdzie można kupić jeszcze koszulkę z purepc ? to ja idę w ślady tomana i też się ujawniam 2578747[/snapback] poprosze jakaś fajną mobo z modami ew zezwolenia na oddanie w łapy np enta i moge wpadac z cielakiem na ln2 ;) też muszę stwierdzić,że brzmi na tyle ciekawie,że może przyćmi same targi B) Co do mobo na 775 to możemy zapewnić jakieś nówki, ale jeśli ktoś chce, a najlepiej, jesli może; niech przyniesie swoje mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A mnie to na stanowisku PurePc rozpoznacie jakoś :P A na imprezę 4speed też najprawdopodobniej zajrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 To ja chyba też wpadnę, spojrzę na te wasze myszy i podkładki :P [ Irek wyraził chęć :P ] A z tym LANem bedzie coś, czy nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 To ja chyba też wpadnę, spojrzę na te wasze myszy i podkładki :PNa nas spojrzec i pogadac, a nie tylko myszy i podkladki w glowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) To ja chyba też wpadnę, spojrzę na te wasze myszy i podkładki :P [ Irek wyraził chęć :P ] A z tym LANem bedzie coś, czy nie ? :) Zależy ile osób się zbierze, minimum to 10 żeby się fajnie grało. Leiber jakieś koleżanki byś wziął a nie kolegów :D Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jak LANA, to Call of Duty 2 i gram :D Przyjdziem w koszulce PjurPiSi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no prosze, coraz wieksze grono nam sie zbiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witam widze ze reprezentacja wrOC_Crew będzie w pełnym składzie co bardzo cieszy będziemy oczywiście na targach a potem na imprezie 4speed co do męczenia venice i jakichkolwiek a64 - zapewniam ładnie zaizolowaną płytkę pod tę okoliczność, równie dobrze mogę zaizolować na miejscu każdą inną, także przybywajcie ze swoim sprzętem, ściągam czapki gratis :P:P:P przytacham również moje skromne FC oraz homemade kontener DI/LN2 także do zobaczenia na targach i na 4speedowym afterparty - chetnie przybije beczki z każdym gościem unckle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 To ja chyba też wpadnę, spojrzę na te wasze myszy i podkładki :P [ Irek wyraził chęć :P ] A z tym LANem bedzie coś, czy nie ? :) Zależy ile osób się zbierze, minimum to 10 żeby się fajnie grało. Leiber jakieś koleżanki byś wziął a nie kolegów :D Jak LANA, to Call of Duty 2 i gram :D Przyjdziem w koszulce PjurPiSi ;) Panowie, będzie i lanik, jeśli wpadniecie ze swoim sprzętem, całe komputery ciężko będzie nam wam zapewnić, więc, jeśli naprawdę jest takie zapotrzebowanie na LAnParty bierzcie zwoje graty i dopisujcie swoją obecnością. To jak impreza wypadnie zależy tylko od was moi drodzy!! no prosze, coraz wieksze grono nam sie zbiera :) witam widze ze reprezentacja wrOC_Crew będzie w pełnym składzie co bardzo cieszy będziemy oczywiście na targach a potem na imprezie 4speed co do męczenia venice i jakichkolwiek a64 - zapewniam ładnie zaizolowaną płytkę pod tę okoliczność, równie dobrze mogę zaizolować na miejscu każdą inną, także przybywajcie ze swoim sprzętem, ściągam czapki gratis :P:P:P przytacham również moje skromne FC oraz homemade kontener DI/LN2 także do zobaczenia na targach i na 4speedowym afterparty - chetnie przybije beczki z każdym gościem unckle Tak jest wrOC_Crew w komplecie przygotowani do walki z kochanym A64 :D:D. Mam nadzieje jarek, że twoja płyta i tym razem dopisze i przyniesie niezły wyniczek :D Swoją drogą ten meeting, to świetna okazja do zdobycia paru ładnych punktów w HWBocie dla Team PurePc. Zatem aby usystematyzować to trochę aktualna lista gości: capone uosiu meeron DEVILEK Devil leiber + os. tow. ;) 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mozliwe ze na after pary zawitam także, ale nie wiem czy sie wyrobie, jak daleko od PKP jest siedziba 4speed.pl ? Chcielismy z ekipa z Poznania przyjechac na jeden dzien i zwinac sie w sobote kolo 21-22. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) jedzie ktos moze z torunia lub przez torun, najlpeiej na sama sobote, chetnie bym sie zabral, ofc jakies $$ na p(al)ifko sie znajda, jakby co to pw ;) EDIT: Jezeli bym jechal tez bym sie pisal do 4speed ;) Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ja wpadne s kumplem :D na lan party wpadne z moim apple mac mini :D odpale winde i jazda :D A moze pogralibysmy w ewolfenstein_enemy_territory darmowa i w miare fajna, no i na mojej GMA950 na aplpu poleci. Spiszcie w co chcecie grać :D musze zacząc trenowac, jak bedzie czas bo bude na konkurs musze wykonczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 W jakich godzinach będzie to after party ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Mozliwe ze na after pary zawitam także, ale nie wiem czy sie wyrobie, jak daleko od PKP jest siedziba 4speed.pl ? Chcielismy z ekipa z Poznania przyjechac na jeden dzien i zwinac sie w sobote kolo 21-22.ent, co ty ściemnaisz brachu, musisz być, dawaj ziomali i wpadajcie, pociąg macie przecież jeszcze o o 23:58 :) A z 4speed do pkp masz 10 min tramwajem. jedzie ktos moze z torunia lub przez torun, najlpeiej na sama sobote, chetnie bym sie zabral, ofc jakies $$ na p(al)ifko sie znajda, jakby co to pw ;) EDIT: Jezeli bym jechal tez bym sie pisal do 4speed ;) No właśnie kto jedzie z Torunia !! ;) ja wpadne s kumplem :D na lan party wpadne z moim apple mac mini :D odpale winde i jazda :D A moze pogralibysmy w ewolfenstein_enemy_territory darmowa i w miare fajna, no i na mojej GMA950 na aplpu poleci. Spiszcie w co chcecie grać :D musze zacząc trenowac, jak bedzie czas bo bude na konkurs musze wykonczyc. Mariusz, bardzo mi miło, w końcu cię zobacze na żywo ;) Coś mi się wydaje, że Twój Mac bedzie jedną z wielu atrakcji. W jakich godzinach będzie to after party ?After Party zacznie się po zakończeniu pierwszego dnia targów, czyli 18-19, nie pamiętam jak to było. W każdym bądź razie, kończy się jedna impreza a zaczyna druga :) Edit, aktualna lista gości: capone uosiu meeron DEVILEK Devil leiber + os. tow. 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190 + kolega Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 hej panienki z gdyni, ktoredy jedziedziecie, torun to chyba po drodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 hehe, ladnie ja jak cos to bede w koszulce ale oldskulowej tłika [; nie no joke, juz dziurawa ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tylko jak się przyjedzie na 10 do wrocka to co ja będę do 18 robić :-P w Krakowie na targach znudziło mi się po 4h <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a od czego masz bary, puby i starszych kolegow?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 hehe, ladnie ja jak cos to bede w koszulce ale oldskulowej tłika [; nie no joke, juz dziurawa ;-D Bo były lowendowe ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ups :rolleyes: chyba zwróciliśmy na siebie uwagę moderacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ups :rolleyes: chyba zwróciliśmy na siebie uwagę moderacji.ale Cii... nic sie nie stauo przecierz... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jedzie ktoś z kalisza samochodem/pociągiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a pożyczy ktoś rure na cpu ? może byc bez izo i zapinek bo mam okazało sie że moja cieknie :] no i jest super bo zostało tylko kilka dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a pożyczy ktoś rure na cpu ? może byc bez izo i zapinek bo mam okazało sie że moja cieknie :] no i jest super bo zostało tylko kilka dnipogadaj z entem-mozę zabierze swoje maleństwa-ale to będzioe sporo bro kosztować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 pogadaj z entem-mozę zabierze swoje maleństwa-ale to będzioe sporo bro kosztować :wink:i tak zrobie ;) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 toman to co z tym browarem kazdy we wlasnym zakresie koluje cos? czy jakas zrzutka albo wspolny atak na sklep? i do ktorej AP ma trwac zeby wiedziec ile kupowac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...