Wolan Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dobra juz wiem ze na 100% mnie tez nie zabraknie zarowno nasamych targach jak i na AP w 4speed ;) Do zobaczenia we wrocku ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 cieszymy się z takiego odzewu ja na tę okazję zafundowałem sobie nawet nowy opis :D (summer revision :P ) wiem, wiem że woleliście ten który był wcześniej ("depresja ocera | może kiedyś jeszcze bede...") ale to już mam nadzieję przeszłość do zobaczenia we wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 dobra ludzie zabierze mnie ktos z torunia?? :D zabiore superwydajnego amd K(x) 133mhz, moze zrobi z 1ghz na azocie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja mogę wziąć pentium'a 90 mhz :D. Co do gier to standardowo cs i Wolfenstein. Prosił bym o napisanie kto się ze swoim sprzętem zjawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja mogę wziąć pentium'a 90 mhz :D. Co do gier to standardowo cs i Wolfenstein. Prosił bym o napisanie kto się ze swoim sprzętem zjawi? ja moge wziac ew myche i cfg do Q3 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dla tych, ktorzy szukaja taniego noclegu: Klik Cennik: pokój 1 os. - 55,00 PLN pokój 2 os. - 60,00 PLN pokój 3 os. - 78,00 PLN pokój 4 os. - 90,00 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja moge przyniesc slawnego celerona 300A co nawet na taniej plycie bez modyfikacji robi 450 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dla tych, ktorzy szukaja taniego noclegu: Klik Cennik: pokój 1 os. - 55,00 PLN pokój 2 os. - 60,00 PLN pokój 3 os. - 78,00 PLN pokój 4 os. - 90,00 PLN Czy ja wiem czy takie tanie ;) W każdym razie wiem ,że pokoje są dość przytulne. Ja tam chcę swojego A64 3000 przynajmniej do 2.9 ghz pociągnąć. Ciekaw jestem czy to możliwe. Oczywiście chłodzenie powietrzem ;) Azotem nie miałem przyjemności się bawić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Czy ja wiem czy takie tanie ;) W każdym razie wiem ,że pokoje są dość przytulne.Pokoj jednoosobowy nie jest tani, jednak pozostale juz tak. Kwesta dobrania sie w pary/trojki/czworki. Znasz tanszy nocleg, bo ja nie moglem znalezc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 na cóż Panie azot do tego procka?? jak będziesz go miał na afterparty to wybróbujemy ile da rade z niego wykrzesać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 na cóż Panie azot do tego procka?? jak będziesz go miał na afterparty to wybróbujemy ile da rade z niego wykrzesać Nie no oczywiście chłodzenie powietrzem. ;) Miałem wymieniać się na SD 3700 ,ale jakoś tak wyszło że zostałem z tym. Cóż zobaczy się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 dobra ludzie zabierze mnie ktos z torunia?? :D zabiore superwydajnego amd K(x) 133mhz, moze zrobi z 1ghz na azocie xD Ja mogę wziąć pentium'a 90 mhz :D. Co do gier to standardowo cs i Wolfenstein. Prosił bym o napisanie kto się ze swoim sprzętem zjawi? ja moge przyniesc slawnego celerona 300A co nawet na taniej plycie bez modyfikacji robi 450 :>Nie no Panowie, Low Clock nie będziemy tutaj uskuteczniac raczej, brać swoje cepya, a nie się wygłupiacie ;) Nie no oczywiście chłodzenie powietrzem. ;) Miałem wymieniać się na SD 3700 ,ale jakoś tak wyszło że zostałem z tym. Cóż zobaczy się ;)Już my cię przekonamy na coś mroźźźźźnego :D Aktualna lista gości: capone uosiu meeron DEVILEK Devil leiber + os. tow. 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190 + kolega Wolan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Aktualna lista gości: capone uosiu meeron DEVILEK Devil leiber + os. tow. 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190 + kolega Wolan Kas Lista powinna wygladac tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a ja to gdzie sie podzialem? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie no Panowie, Low Clock nie będziemy tutaj uskuteczniac raczej, brać swoje cepya, a nie się wygłupiacie ;) ty sie nie smiej bo ja na codzien jade na 700MHz okazjonalnie podnoszonego do 1050 :P ale faktem ze te propozycje byly dla joke pisane :D btw co z piwerkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) z specjalną dedykacją dla Kas'a i Marcina_GPS: Aktualna lista gości (beta 0.1 build 005): capone uosiu meeron DEVILEK Devil leiber + os. tow. 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190 + kolega Wolan Kas Marcin_GPS a piwko :) Żywczyk może być ?? Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) hej panienki z gdyni, ktoredy jedziedziecie, torun to chyba po drodze ;)Stara mi zakosiła bilety i powiedziała ze odda jak zalicze historie, zaliczyć zalicze :D ale nie powiem ci teraz, wiem tyle ze przez słupsk, Wejherowo, wiec pewno przez Toruń. Wiem, ze na biletach nie ma miejscówek, zwała bedzie jak nie ma przedziałów ;/ A co do pifka to żywiec moze być :D A i tak najlepiej "ZLATY BAZANT" :D ======================================= EDIT Kto ma nocleg załatwiany przez wronka?? :D Bo po nocy we wrocku się w najlepszym wypadku zgubię :D Aha i co z LP. Bo nie wiem czy brac maka. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) z specjalną dedykacją dla Kas'a i Marcina_GPS: a piwko :) Żywczyk może być ?? Jak dla mnie to bomba. Leiber pożyczę ci fx5200, bierz swojego gruchota na lp. Lista wstępna na LP: capone mariush190 Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 lista na LP niezbyt długa, jakby z 6 osob wpadło to sie opłaca pograc, inaczej nie widze wiekszego sensu :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) dlatego to jest "Lista wstępna na LP" :D. Toman a co z sprzętem. Bo samemu po 23 trochę głupio się kręcić z całym pc :P Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja sobie na dobrą sprawę uświadomiłem ze nie mam noclegu, kumpel "GRUX" miał się zająć, coś od Wronka załatwiał a w końcu Wronek wogle nie zadbał o noclegi dla gości, zaryzykuję stwierdzenie, że sobie ich olał. Dwa tygodnie temu oddzwoniłem z 10 hosteli i nigdzie nie mieli miejsca! Oczywiście dzwoniłem do takich gdzie doba <70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przyciśniejcie Marcina, on z cgęcia wpadłby z Pc-tem tylko jakieś dziwne opory ma :) @capone, jak boisz isę biegac po wro ze sprzętem, możesz go u nas zostawic i odebrac w pon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jak dalej będzie tyle chętnych na lp to pc nie biorę. Mariush190 weź maka, zawsze chciałem sobie takie coś sprawić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kogo można uznać za szefa lub przewodnika sobotniego spotkania na dworcu ? czy ktoś może dać numer tel. jak bym się zgubił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Do listy prosze dopisac Matiza, bo my jako OC Team Poland sie pojawiamy oczywiscie. Sprzet ? Dosc ciekawy :D QX6700 Retail EVGA 680i SLI 2 x 8800GTX 2 x 1GB G.Skill 8500HZ Tagan Turbo Jet 900W BBP Cooling kit : cascade & 2 x gpu + cpu pot B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja również liczę, że będę z ekipą z Poznania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) UWAGA!!! Najnowsze wieści z pierwszej ręki. Dzień targowy kończy się o godzinie 17 najprawdopodobniej, toteż na tą godzinę planowane jest otwarcie naszego Party. Co do piwka, to jeszcze raz powtarzam, nie zabraknie :) @DEVILEK, bardzo nas cieszy wasza obecność, wasza kaskada i dwie zaprawione osoby w boju to też niezły rarytas, zapowiada się bardzo ciekawie. Niech ktoś namówi jeszcze "Enta i chłopaków z Poznania" na wizytę. Co do kręcenia A64, to wpadnie rrymek ze swoimi cydownymi venice'ami oraz BH5'tkami, może się coś uda wycisnąć. Edit: @Banti, podaj kto bedzie, nickami, zrobie update :) Aktualna lista gości (beta 0.2 build 006): capone uosiu meeron, Uncle, toman [to ja ;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190, GRUX Wolan Kas Marcin_GPS rrymek Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 to może LP se odpuśćmy, maka może wezmę, jakby ktoś chciał się pobawić OSXem. Tylko proszę mi nie zadawać pytań co i jak w maku jak będę pijany, bo raczej nie usłyszycie prawdy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jeśli wasze party ma być po zakończeniu targów, to chętnie dołączę, o ile chłopaki gdzie indziej mnie nie wyciągną :P Jakby co, mogę załatwić proca, co aktualny rekord PL (chyba :P ) w MHz ma, który oczywiście należy poprawić :D. Mowa o SD 3700+. Tylko powiedzcie czy macie jakiegoś singla (najlepiej z c-pev'em), co by mnie coldbug nie zabił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Panowie możecie mi powiedzieć czy w sobotę będzie jakieś OC masters? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...