Gość mariush190 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Panowie możecie mi powiedzieć czy w sobotę będzie jakieś OC masters?nie wiem o co ci chodzi, cała impreza jest w sobote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 to może LP se odpuśćmy, maka może wezmę, jakby ktoś chciał się pobawić OSXem. Tylko proszę mi nie zadawać pytań co i jak w maku jak będę pijany, bo raczej nie usłyszycie prawdy :D od "co" jest śrubokręt, a od "jak" Własna głowa :D. Ja dużo nie pije bo do domu trzeba wrócić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Ent, Gemmy, Tomcat, może Pisarz, Chase1 no i ja. Nie słyszałem więcej o osobach z Poznania. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez banti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kogo można uznać za szefa lub przewodnika sobotniego spotkania na dworcu ? czy ktoś może dać numer tel. jak bym się zgubił :)A to o 12 jest? Jeśli tak, to jeszcze ja i pwlj tam bedziemy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Devil i leiber podajcie swoje zdjęcia żeby ludzie was na dworcu w miarę rozpoznali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A nie macie koszulek PPC? :P A w którym miejscu na dworcu jest to zebranie samorządu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) A nie macie koszulek PPC? :P A w którym miejscu na dworcu jest to zebranie samorządu? Przed wejściem z tego co mi kiedyś ktoś odpisał. i to na pewno jest na głównym dworcu? Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Najprościej to będzie przed McDonald's, bo jest wewnątrz dworca i nie da się jego nie zauważyć. bo są 2 główne wyjścia, jedno z przodu, drugie z tyłu. Nie chce mi się po dworcu latać :P Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Niechaj będzie McD's. Tylko o którwej? Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) ok cykam i zaraz w profil dorzucam moja fotke...moze glowe umyje dla lepszego efektu xD update : albo tu tez wsadze zeby bylo latwiej update2 : wstawie link bo moze ktos sie wystraszy mnie i potem bedzie mial pretensje ze nie mogl spac xD Moj profil Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja rowniez sie stawie ;) jedzie ktos jeszcze z okolicy zielonej góry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 o_O ige007 - weś ze sobą ramki!!! chociaż to 2x256 to powinny kosić @janio - bierz proca, będą kaskady, które pewnie będą za mocne na k8, ale będzie też moje FC które powinno pasować jak ulał:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) koło 12:00 jest zbiórka, a że to polska i pkp to poczekamy jeszcze 10 minut :D. Leiber widzie że ja nie jedyny mam busz na głowie :P Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 o_O ige007 - weś ze sobą ramki!!! chociaż to 2x256 to powinny kosić @janio - bierz proca, będą kaskady, które pewnie będą za mocne na k8, ale będzie też moje FC które powinno pasować jak ulał:D Kaskada na K8 :D Nawet sam 1 stopien bedzie za mocny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 moge wzias kosci,koles z ktorym jade ma jeszcze ramy mardoka bh5@300mhz tez mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcetnie tez bym pomeczyl moja 73gt na fc/di jesli byl by ktos chetny mysle ze mozna by bylo zrobic 950-970mhz na gpu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 o_O ige007 - weś ze sobą ramki!!! chociaż to 2x256 to powinny kosić @janio - bierz proca, będą kaskady, które pewnie będą za mocne na k8, ale będzie też moje FC które powinno pasować jak ulał:D Stary, ten proc może i ma jakiś potencjał, ale poniżej -20 to sobie go mogę o kant rzyci potłuc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 moge wzias kosci,koles z ktorym jade ma jeszcze ramy mardoka bh5@300mhz tez mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcetnie tez bym pomeczyl moja 73gt na fc/di jesli byl by ktos chetny mysle ze mozna by bylo zrobic 950-970mhz na gpu ;) Pomęczyć można nawet na LN2 tylko pytanie brzmi czy będzie miał ktoś ze sobą kontener na gpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no i musze Was zmartwic(lub tez nie:P) z przyczyn ode mnie raczej niezaleznych nie bedzie mnie na imprezie w 4speedzie...;/ powiem tylko, ze w gre wchodzi kobieta i after party to ewentualnie bedzie ale w lozku [; takze na piwko mozemy wyskoczyc zaraz po spotkaniu na dworcu, potem kilka godzin targow i odpadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja sobie na dobrą sprawę uświadomiłem ze nie mam noclegu, kumpel "GRUX" miał się zająć, coś od Wronka załatwiał a w końcu Wronek wogle nie zadbał o noclegi dla gości, zaryzykuję stwierdzenie, że sobie ich olał. Dwa tygodnie temu oddzwoniłem z 10 hosteli i nigdzie nie mieli miejsca! Oczywiście dzwoniłem do takich gdzie doba <70zł. Wiadomo coś więcej z nt. noclegów? Do listy prosze dopisac Matiza, bo my jako OC Team Poland sie pojawiamy oczywiscie. Czym się wybieracie? Macie może jeszcze miejsca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 do miejscowych: jak daleko od miejsca targów jest jakaś knajpa/fastfood/stołówka gdzie można coś zjeść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 do miejscowych: jak daleko od miejsca targów jest jakaś knajpa/fastfood/stołówka gdzie można coś zjeść? Jakieś kilka-kilkanaście minut piechotą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kaskada na K8 :D Nawet sam 1 stopien bedzie za mocny. No i dlatemu rybek bawil sie starym poczciwym FX-57 :P W tym roku mnie nie bedzie, szkoda :( zycze wam wszystkim dobrej zabawy. P.S - wiem, ze nikt nie bedzie tesknil :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) do miejscowych: jak daleko od miejsca targów jest jakaś knajpa/fastfood/stołówka gdzie można coś zjeść?15min jest tania pizza (ponizej 10zl za duza :D) a troche dalej pizza hut i MC + knysze (niby najlepsze we Wroc ) P.S - wiem, ze nikt nie bedzie tesknil :]To Ty bedziesz za nami tesknic :P Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 15min jest tania pizza (ponizej 10zl za duza :D) a troche dalej pizza hut i MC + knysze (niby najlepsze we Wroc ) W sensie te pod Ołówkiem i Kredką :) Są naprawdę nie do wyczesania nawet przez moherowy grzebień ;] Duża tania jedzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 P.S - wiem, ze nikt nie bedzie tesknil :] No i kto pójdzie ze mną po piwo? :( ;););) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 W niedzielę mam planowany przyjazd do Wrocławia pociągiem o 9:25. Już rozmawiałem z Mayo ale wrazie czego jak by ktoś podał mi numer do kogoś na kom jak bym się gdzieś zgubił (kogoś z wrocka). Aha drogie są taxi, żeby dojechać (opcja awaryjna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ent, Gemmy, Tomcat, może Pisarz, Chase1 no i ja. Nie słyszałem więcej o osobach z Poznania. Ok, dzięki. Stary, ten proc może i ma jakiś potencjał, ale poniżej -20 to sobie go mogę o kant rzyci potłuc ;)To dokładnie tak jak moje i Mirona procki. no i musze Was zmartwic(lub tez nie:P) z przyczyn ode mnie raczej niezaleznych nie bedzie mnie na imprezie w 4speedzie...;/ Bardzo nam przykro :( moge wzias kosci,koles z ktorym jade ma jeszcze ramy mardoka bh5@300mhz tez mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcetnie tez bym pomeczyl moja 73gt na fc/di jesli byl by ktos chetny mysle ze mozna by bylo zrobic 950-970mhz na gpu ;)Mówisz o rrymku i jego memach ;) W sensie te pod Ołówkiem i Kredką :) Są naprawdę nie do wyczesania nawet przez moherowy grzebień ;] Duża tania jedzenie :DHeh, przecież to pod moim domem :D Co do jedzenia, nie musicie się zbytnio martwić, miejcie tylko pieniądze, a zamówi się telepizze :) Aktualna lista gości (beta 0.2 build 007): capone uosiu meeron, Uncle, toman [to ja ;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik 99tomcat KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190, GRUX Wolan Kas Marcin_GPS rrymek Banti, Ent, Gemmy, Tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 do miejscowych: jak daleko od miejsca targów jest jakaś knajpa/fastfood/stołówka gdzie można coś zjeść?jak dobrze pójdzie, to obok, koło hali ludowej są stragany z jedzeniem :).. Czy ktoś mi powie czemu nie ma planu targów żadnego? Kiedy mam się tam zjawić z budą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jak dobrze pójdzie, to obok, koło hali ludowej są stragany z jedzeniem :).. Czy ktoś mi powie czemu nie ma planu targów żadnego? Kiedy mam się tam zjawić z budą? Budy będą wystawione przez całe targi więc albo w sobotę z rana albo w piątek wieczorkiem, po konkretniejsze info do organizatorów, na stronie targów masz kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ja bede we wro o 8 rano około, do 12 raczej nie wysiedze na dworcu, pojade na targi :D tam się spotkamy, Znak rozpoznawczy, obudowa ze starego TV i nick na plakietce, wysoki blondyn w krótkich włosach.. aha i troche mnie wypryszczyło ostatnio, ale lajtowo :D Pozxdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...