ent Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 toman >> tomcata masz dwa razy na liscie umieszczonego :D, raz solo i raz razem z nasza ekipa poznańska :D On naprawde nie jest taki duzy zeby go podwojnie liczyc :D Wiem, ze na targach bedzie tez marco, wiec chyba wpadnie tez na after? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Mówisz o rrymku i jego memach ;) zgadza sie to moj sasiad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hmm... Może uda mi się tam całą naszą ekipię PPC co będzie na targach ściągnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wiadomo coś więcej z nt. noclegów? Czym się wybieracie? Macie może jeszcze miejsca? Samochod Miejsc brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Devilek jak masz auto to w wpewnym sensie masz nocleg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) ... aha i troche mnie wypryszczyło ostatnio, ale lajtowo :D Pozxdr. Naprawdę urocze :lol2: toman >> tomcata masz dwa razy na liscie umieszczonego :D, raz solo i raz razem z nasza ekipa poznańska :D On naprawde nie jest taki duzy zeby go podwojnie liczyc :D Wiem, ze na targach bedzie tez marco, wiec chyba wpadnie tez na after? :D Dzięki, już poprawiam, mój system wyszukiwania błędów nie odnalazł tego powtórzenia z racji różnych sposobów zapisu ;) nawiasem mówiąc zasługuje na podwójne zaistnienie z racji, że trochę mi pomógł. Co do Marco, to zapraszamy, fajnie jakby się zadeklarował, że przyjdzie. zgadza sie to moj sasiad ;)Tak, rrymek pisal dzis do mnie, biedak, odcięty od netu w tak ważnym momencie :( Przyjeżdżajcie zatem przydadzą się jego memy i procki. A jak załatwisz kontener na GPU to wlaniemy WR na 7300GT :D:Dhmm... Może uda mi się tam całą naszą ekipię PPC co będzie na targach ściągnąć :)Byłoby bardzo miło zobaczyć wszystkich on live. Ubolewam tylko, że portalowi się nie spieszy, aby wziąć oficjalny patronat nad tą imprezą. Aktualna lista gości (beta 0.2 build 008): capone uosiu meeron, Uncle, toman [;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190, GRUX Wolan Kas rrymek Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania) Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Kaskada na K8 :D Nawet sam 1 stopien bedzie za mocny. no przecie pisze ;) moge wzias kosci,koles z ktorym jade ma jeszcze ramy mardoka bh5@300mhz tez mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcetnie tez bym pomeczyl moja 73gt na fc/di jesli byl by ktos chetny mysle ze mozna by bylo zrobic 950-970mhz na gpu ;)bierzcie obowiązkowo Stary, ten proc może i ma jakiś potencjał, ale poniżej -20 to sobie go mogę o kant rzyci potłuc ;)no i spoko, bierz chłodzenie będzie do tego odpowiednie! toman pozwole sobie na małe marudzienie - IMHO we wroc powinniśmy gościć towarzystwo wrocławskim piwem - czyli piast i to najlepiej czarny mocny - dlamnie najlepsze piwo!!! kurcze - gdyby poradzić sobie z problemem braku zapinki - możnabybyło i FC założyćna to 73gt... co do podwójnej obecności na liście - ok dzięki za wyróżnienie :P :P :P tylko popraw mój nick (ach to wpisywanie nicków po pijaku ;) ) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jak ktos ma http://allegro.pl/item185263752_scisk_mode...0_prezent_.html To problem zalozenia fc na gpu znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ok wiec bierzemy 73gt ,bh5 moje i rymka procki tez mozemy wziac mojego z podpisu(screen 3155 na AC ;) ) i rymka tez niezla sztuka e3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czuje że zabawa będzie świetna, browar + oc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 zabawa jak zabawa :D szkoda ze same męskie grono, ale cóż poradzić :D przeżyjemy! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) to ostatecznie kto bedzie o 12 na dworcu KOLO McDONALDA? ilu lebkow mamy sie probowac doliczyc ? pisac na PW to tez zrobie taka mini liste :> aktualna lista komitetu powitalnego na dworcu sobota 12:00-12:10 v1.0 ;) toman odgapilem troszku Capone Flik Leiber Mayo Pwlj Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a ja zbieram liste osób które mają nocleg zapewniony przez wronka.. Gdyż po integrałce łatwiej będzie wracać na hotel grupą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) dobrze by bylo skumac cala ekipe ppc po imprezie i wybrac sie do jakiegos baru ;) ....oczywiscie obgadac sprawy OC hehe Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 http://www.dodr.pl/rfiles/hotel/index.htm trzymajcie mnie! ma tam ktoś z was nocleg? wiocha.. ja z kumplem bedizemy musieli tam leciec, ponoc straszne za[gluteus maximus], czy ktos z wrocka powie mi czy będzie łatwo dojechac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 mariusz190: Tu masz fote Daleko macie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 to to jak z after party? bo za duzo sie tu dzieje i juz nie lapie. w jakim miejscu, o ktorej i kiedy. co zabrac ze soba? Aha- czy jako niepelnoletni niepijacy sie zabierac czy nie wpuszcza? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dobrze by bylo skumac cala ekipe ppc po imprezie i wybrac sie do jakiegos baru ;) ....oczywiscie obgadac sprawy OC heheZapewniam was, że juz nie będziecie mieli siły :D:D to to jak z after party? bo za duzo sie tu dzieje i juz nie lapie. w jakim miejscu, o ktorej i kiedy. co zabrac ze soba? Aha- czy jako niepelnoletni niepijacy sie zabierac czy nie wpuszcza? :D Jeszcze raz powtarzam, wstęp mają wszyscy, jeśli jesteś niepełnoletni piwka nie uraczysz, ale w twoim przypadku to nie ma żadnego akurat znaczenia. Co brać ?? Bierz swój sprzet jesli chcesz puścic go na czymś "chłodnym" ;) Impreza zaczyna się o 17 tej na ul Krakowskiej 37/45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Toman - ile bedzie DI i LN2? :D Dopisz mnie i "Wawroch" + kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Toman - ile bedzie DI i LN2? :DCiekawe pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 czy ktos z was ma nocleg tam gdzie ja i GRUX? w tym rolniczym czy jak on tam. Fajnie by było po nocy w wiecej niz dwie osoby sie bujać, zeby nie było potrzeby uzywania "pałki teleskopowej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) oj tam zaraz, przecie wrocław to bardzo spokojne miasto fdsdf Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hmm.... przewidujecie mocne O/C z pIV 1500 willemate i RAMBUSOW? dodam ze to PC800 z timingami 9-9-9-12 :shock: jezeli tak to moge zabrac maszynke :) na dniach szelki do lanparty beda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 uosiu: sempolno - bardzo blisko mnie Mieszkasz moze tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Toman - ile bedzie DI i LN2? :D Dopisz mnie i "Wawroch" + kolega Będzie duzo ciekłego azotu na stoisku PPc, myślę, że na tyle, aby starczyło na prawdziwą zabawę w 4speed. Z KvaN'em doszliśmy do wniosku, że prawdziwe wyniki padną właśnie u nas, na spokojnie. czy ktos z was ma nocleg tam gdzie ja i GRUX? w tym rolniczym czy jak on tam. Fajnie by było po nocy w wiecej niz dwie osoby sie bujać, zeby nie było potrzeby uzywania "pałki teleskopowej" Nie martw się mariusz juz o tym pomyślałem, odprowsadzimy was całą ekipą na odpowiedni autobus. hmm.... przewidujecie mocne O/C z pIV 1500 willemate i RAMBUSOW? dodam ze to PC800 z timingami 9-9-9-12 :shock: jezeli tak to moge zabrac maszynke :) na dniach szelki do lanparty beda :D Bierz bierz i nie pytaj :D Aktualna lista gości (beta 0.2 build 009): capone uosiu meeron, Uncle, toman [;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik KvaNfield pwlj Mayo unckle Mariusz190, GRUX Wolan Kas rrymek Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania) Kean, Warwoch + kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 i ja też może tam będę ;) możesz dopisać mnie do listy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie martw się mariusz juz o tym pomyślałem, odprowsadzimy was całą ekipą na odpowiedni autobus. to moze bedziemy przechodzic kolo przystanku z ktorego bus na Nowy Dwor bedzie jechal (chyba bedziemy z nimi szli kolo galerii tam jest 246 albo arkad 249...)? bo ja wlasnie mysle co po wlasciwych targach z aparatem zrobic bo tez troche kasy w niego weszlo... -_-" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 uosiu: sempolno - bardzo blisko mnie Mieszkasz moze tam? Muchobor Wielki Bierz bierz i nie pytaj :DJak ojciec pozwoli :D Jakich wynikow sie spodziewacie? Chlodzenie boksowe, widzialem pIV northwood z rambusami 1.7 na 2.0 odpadl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 to moze bedziemy przechodzic kolo przystanku z ktorego bus na Nowy Dwor bedzie jechal (chyba bedziemy z nimi szli kolo galerii tam jest 246 albo arkad 249...)? bo ja wlasnie mysle co po wlasciwych targach z aparatem zrobic bo tez troche kasy w niego weszlo... -_-"Cyfraka zostawisz w siedziebie 4SPEED a w poniedzialek po niego przyjedziesz i odkupisz go sobie niedrogo ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A mnie to na stanowisku PurePc rozpoznacie jakoś :P A na imprezę 4speed też najprawdopodobniej zajrzę.Mnie tez prosze na AP dopisac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...