Skocz do zawartości
DrKleiner

Targi Tuningu Komputerów We Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

toman >> tomcata masz dwa razy na liscie umieszczonego :D, raz solo i raz razem z nasza ekipa poznańska :D

On naprawde nie jest taki duzy zeby go podwojnie liczyc :D Wiem, ze na targach bedzie tez marco, wiec chyba wpadnie tez na after? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

aha i troche mnie wypryszczyło ostatnio, ale lajtowo :D

Pozxdr.

Naprawdę urocze :lol2:

toman >> tomcata masz dwa razy na liscie umieszczonego :D, raz solo i raz razem z nasza ekipa poznańska :D

On naprawde nie jest taki duzy zeby go podwojnie liczyc :D Wiem, ze na targach bedzie tez marco, wiec chyba wpadnie tez na after? :D

Dzięki, już poprawiam, mój system wyszukiwania błędów nie odnalazł tego powtórzenia z racji różnych sposobów zapisu ;) nawiasem mówiąc zasługuje na podwójne zaistnienie z racji, że trochę mi pomógł. Co do Marco, to zapraszamy, fajnie jakby się zadeklarował, że przyjdzie.

zgadza sie to moj sasiad ;)

Tak, rrymek pisal dzis do mnie, biedak, odcięty od netu w tak ważnym momencie :( Przyjeżdżajcie zatem przydadzą się jego memy i procki. A jak załatwisz kontener na GPU to wlaniemy WR na 7300GT :D:D

hmm... Może uda mi się tam całą naszą ekipię PPC co będzie na targach ściągnąć :)

Byłoby bardzo miło zobaczyć wszystkich on live. Ubolewam tylko, że portalowi się nie spieszy, aby wziąć oficjalny patronat nad tą imprezą.

Aktualna lista gości (beta 0.2 build 008):

capone

uosiu

meeron, Uncle, toman [;)] (wrOC_Crew)

DEVILEK, Matiz (OC Team Poland)

Devil

leiber, Flik

KvaNfield

pwlj

Mayo

unckle

Mariusz190, GRUX

Wolan

Kas

rrymek

Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania)

Edytowane przez toman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaskada na K8 :D

Nawet sam 1 stopien bedzie za mocny.

no przecie pisze ;)

moge wzias kosci,koles z ktorym jade ma jeszcze ramy mardoka bh5@300mhz tez mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcetnie tez bym pomeczyl moja 73gt na fc/di jesli byl by ktos chetny mysle ze mozna by bylo zrobic 950-970mhz na gpu ;)

bierzcie obowiązkowo

Stary, ten proc może i ma jakiś potencjał, ale poniżej -20 to sobie go mogę o kant rzyci potłuc ;)

no i spoko, bierz chłodzenie będzie do tego odpowiednie!

toman pozwole sobie na małe marudzienie - IMHO we wroc powinniśmy gościć towarzystwo wrocławskim piwem - czyli piast i to najlepiej czarny mocny - dlamnie najlepsze piwo!!!

kurcze - gdyby poradzić sobie z problemem braku zapinki - możnabybyło i FC założyćna to 73gt...

co do podwójnej obecności na liście - ok dzięki za wyróżnienie :P :P :P tylko popraw mój nick (ach to wpisywanie nicków po pijaku ;) ) B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ostatecznie kto bedzie o 12 na dworcu KOLO McDONALDA? ilu lebkow mamy sie probowac doliczyc ?

pisac na PW to tez zrobie taka mini liste :>

aktualna lista komitetu powitalnego na dworcu sobota 12:00-12:10 v1.0 ;) toman odgapilem troszku

Capone

Flik

Leiber

Mayo

Pwlj

Edytowane przez leiber

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze by bylo skumac cala ekipe ppc po imprezie i wybrac sie do jakiegos baru ;) ....oczywiscie obgadac sprawy OC hehe

Zapewniam was, że juz nie będziecie mieli siły :D:D

to to jak z after party? bo za duzo sie tu dzieje i juz nie lapie.

w jakim miejscu, o ktorej i kiedy. co zabrac ze soba?

Aha- czy jako niepelnoletni niepijacy sie zabierac czy nie wpuszcza? :D

Jeszcze raz powtarzam, wstęp mają wszyscy, jeśli jesteś niepełnoletni piwka nie uraczysz, ale w twoim przypadku to nie ma żadnego akurat znaczenia.

Co brać ?? Bierz swój sprzet jesli chcesz puścic go na czymś "chłodnym" ;) Impreza zaczyna się o 17 tej na ul Krakowskiej 37/45.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

czy ktos z was ma nocleg tam gdzie ja i GRUX?

w tym rolniczym czy jak on tam.

Fajnie by było po nocy w wiecej niz dwie osoby sie bujać, zeby nie było potrzeby uzywania "pałki teleskopowej"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toman - ile bedzie DI i LN2? :D

Dopisz mnie i "Wawroch" + kolega

Będzie duzo ciekłego azotu na stoisku PPc, myślę, że na tyle, aby starczyło na prawdziwą zabawę w 4speed. Z KvaN'em doszliśmy do wniosku, że prawdziwe wyniki padną właśnie u nas, na spokojnie.

czy ktos z was ma nocleg tam gdzie ja i GRUX?

w tym rolniczym czy jak on tam.

Fajnie by było po nocy w wiecej niz dwie osoby sie bujać, zeby nie było potrzeby uzywania "pałki teleskopowej"

Nie martw się mariusz juz o tym pomyślałem, odprowsadzimy was całą ekipą na odpowiedni autobus.

hmm.... przewidujecie mocne O/C z pIV 1500 willemate i RAMBUSOW?

dodam ze to PC800 z timingami 9-9-9-12 :shock:

jezeli tak to moge zabrac maszynke :) na dniach szelki do lanparty beda :D

Bierz bierz i nie pytaj :D

Aktualna lista gości (beta 0.2 build 009):

capone

uosiu

meeron, Uncle, toman [;)] (wrOC_Crew)

DEVILEK, Matiz (OC Team Poland)

Devil

leiber, Flik

KvaNfield

pwlj

Mayo

unckle

Mariusz190, GRUX

Wolan

Kas

rrymek

Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania)

Kean, Warwoch + kolega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martw się mariusz juz o tym pomyślałem, odprowsadzimy was całą ekipą na odpowiedni autobus.

to moze bedziemy przechodzic kolo przystanku z ktorego bus na Nowy Dwor bedzie jechal (chyba bedziemy z nimi szli kolo galerii tam jest 246 albo arkad 249...)? bo ja wlasnie mysle co po wlasciwych targach z aparatem zrobic bo tez troche kasy w niego weszlo... -_-"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uosiu: sempolno - bardzo blisko mnie

Mieszkasz moze tam?

Muchobor Wielki

Bierz bierz i nie pytaj :D

Jak ojciec pozwoli :D

Jakich wynikow sie spodziewacie?

Chlodzenie boksowe, widzialem pIV northwood z rambusami 1.7 na 2.0 odpadl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze bedziemy przechodzic kolo przystanku z ktorego bus na Nowy Dwor bedzie jechal (chyba bedziemy z nimi szli kolo galerii tam jest 246 albo arkad 249...)? bo ja wlasnie mysle co po wlasciwych targach z aparatem zrobic bo tez troche kasy w niego weszlo... -_-"

Cyfraka zostawisz w siedziebie 4SPEED a w poniedzialek po niego przyjedziesz i odkupisz go sobie niedrogo ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi