Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 są bilety dobowe albo coś w tym stylu we wrocku? Bo to by było dla mnie optymalne. Duo bileciken i jazda na cały weekend.. Czy są ważne całą dobę jak u nas w Gdyni, czy tylko od 6-22 np. Aha i czy na targach będzie jakiś hotspot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 czy ktos z was ma nocleg tam gdzie ja i GRUX? w tym rolniczym czy jak on tam. Fajnie by było po nocy w wiecej niz dwie osoby sie bujać, zeby nie było potrzeby uzywania "pałki teleskopowej" Ja, i pewnie ktos jeszcze z redakcji. Fajne miejsce znalezli, nie ma co :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Boze jak tak czytam te posty, to az zal mi ze nie dam rady tam byc :(, sam niebede sie tlokl pociagiem do wroclawia i wracal po 23 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) są bilety dobowe albo coś w tym stylu we wrocku? Bo to by było dla mnie optymalne. Duo bileciken i jazda na cały weekend.. Czy są ważne całą dobę jak u nas w Gdyni, czy tylko od 6-22 np. Aha i czy na targach będzie jakiś hotspot? Oczywiście że są ważne całą dobę. Normalny 9 PLN ,a ulgowy 4.50 PLN. Tu jest aktualny cennik. http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/cennik.html Hmm fajne noclegi (tanie) są w schronisku dla młodzieży blisko moich dawnych rejonów zamieszkania. A konkretnie na ulicy Kiełczowskiej. Tu macie adres i cenny ,oraz zdjęcia. Dojazd do dworca jakieś 25 minut. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam bo pokoje nie są złe ,a ceny przyzwoite. http://www.ssm-lzn.com.pl/cennik.html Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 info z http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/cennik.html NA OKAZICIELA JEDNODNIO Wszystkie linie normalne i pospieszne w granicach miasta normalny 9,00zł, ulgowy 4,50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) info z http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/cennik.html NA OKAZICIELA JEDNODNIO Wszystkie linie normalne i pospieszne w granicach miasta normalny 9,00zł, ulgowy 4,50zł Przecież już podałem cennik. Po co sie powtarzasz ? Jak ktoś chce to mogę osobiście doprowadzić was do tego schroniska. Blisko jest biedronka albo Lidl.Można zrobić tanio zakupy. Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Przecież już podałem cennik. Po co sie powtarzasz ?Napisał posta minutę po Tobie. Czyli wtedy nie mógł wiedzieć, co Ty napisałeś. To tak w kwestii wyjaśnienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja, i pewnie ktos jeszcze z redakcji. Fajne miejsce znalezli, nie ma co :|no to nieźle, nie zgubimy się przynajmniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 BTW. mam niecny plan zabrania bardzo sympatycznej planszoweczki pt. AtoMUUUówki - pod piwo idealna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) @toman jeżeli to nie problem to czy możemy się z kuzynkiem dopisać a AP ? nie będziemy długo bo musimy w Kraka wracać, ale chcielibyśmy się pokazać .... I czy jest jakieś połączenie na pkp bo musimy na jakiś pociąg zdążyć ... @ liber, capone do zobaczenia o 12 na dworcu :D Edyta : co do AP czy z targów jakąś ekipą tam podążymy ? bo ja się nie znam na wrocku :D Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 BTW. mam niecny plan zabrania bardzo sympatycznej planszoweczki pt. AtoMUUUówki - pod piwo idealna ;]My z gruxem będziemy odpowiednio zaopatrzeni na hotel w napoje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) i ja też może tam będę ;) możesz dopisać mnie do listy :P Mnie tez prosze na AP dopisac B) @toman jeżeli to nie problem to czy możemy się z kuzynkiem dopisać a AP ? nie będziemy długo bo musimy w Kraka wracać, ale chcielibyśmy się pokazać .... I czy jest jakieś połączenie na pkp bo musimy na jakiś pociąg zdążyć ... @ liber, capone do zobaczenia o 12 na dworcu :D Updated :) Bardzo mnie cieszy tak duży odzew z waszej strony. Jakby kogoś to interesowało, to piwko już czeka :) Co do połączenia, to jest chociażby tramwaj nr 5, 10-15 minut i jesteście na dworcu głównym,a przystanek tuż pod naszą firmą :) Aktualna lista gości (beta 0.2 build 010): capone uosiu meeron, Unckle, toman [;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik KvaNfield pwlj Mayo Mariusz190, GRUX Wolan Kas rrymek Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania) Kean, Warwoch + kolega bryce costi wegorz91 + kuzyn Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A właśnie przed Dworcem też się zjawię.Także proszę mnie dopisać do komitetu powitalnego. Niestety jak koszulki PPC nie było tak dalej nie ma. Czyżby marco zapomniał wysłać. Zaczyna mnie to powoli irytować. Te nie odpowiadanie na PM'ki z jego strony. A zależało mi by mieć koszulkę na targach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 @toman dzięki za dopisanie , ten kuzyn to gumis88krk z naszego forum , ( chciał żeby go ujawnić ) musiałem się przyznać ze to kuzyn :lol2: @ Ci co się spotykają na dworcu : zróbmy też listę żeby wiedzieć na kogo czekać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) wiec aktualna lista komitetu powitalnego na dworcu sobota 12:00-12:10 v2.0 toman odgapilem troszku Capone Devil niestety szef zajal weekend Flik Leiber Mayo Pwlj Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) No witam witam... :) Patrze na ta wasza liste i widze "wegorz91 + kuzyn" a to ci kuzynek, nie chcial sie przyznać ze ja tez jade... :lol2: haha... jak juz zbieramy liste, to niech juz bedzie konkretna... :razz: To widzimy sie we Wrocku B-) @toman: jak mozesz to zmien na liscie gości "wegorz91 + kuzyn" na "wegorz91 + gumis88krk" z góry dzieki :) Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 łohohoo tyle osób, miło :D ciekawe jak szybko piwco sie skonczy. moze nie wezme swojego maka mini, ale lapka, moze se skołuje jakos łajfaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 łohohoo tyle osób, miło :D ciekawe jak szybko piwco sie skonczy. moze nie wezme swojego maka mini, ale lapka, moze se skołuje jakos łajfaja. hehehe ja tam piwkiem nie pogardze :wink: jakas wycieczka po Wrocku wchodzi w rachube? czy raczej czasu nie styknie? :lol: myslę o sobocie, bo musimy na noc do domu "jakos" wrocic :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Bierz maka zawsze chciałem się jabcokiem pobawić, ale jeszcze nigdy nie miałem okazji :D. Ja z leiberem zaczynam już jutro przygotowania chmielowe do targów :) Jeszcze jedno mam na picasaweb do spożytkowania 1gb na zdjęcia. Więc Po targach Prosił bym żebyście mi je wysłali. Zrobimy sobie albumik, wszystkie zdjęcia w jednym miejscu. Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 toman mnei rowniez dopisz,ja z rymkiem bedziemy napewno i sprzet tez sie wezmie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jeszcze jedno mam na picasaweb do spożytkowania 1gb na zdjęcia. Więc Po targach Prosił bym żebyście mi je wysłali. Zrobimy sobie albumik, wszystkie zdjęcia w jednym miejscu.Ja mam na photobucket 5 GB na zdjecia i filmy (jeden film max 100MB, zdjecie max 2MB), bez limitu transferu - tez mozna jakis album zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 to sie zrobi dwa :P ja dam od siebie foty ;) komuś kto będzie chciał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja też biorę sprzęt foto ;) więc hoho będzie tych fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Boze jak tak czytam te posty, to az zal mi ze nie dam rady tam byc :(, sam niebede sie tlokl pociagiem do wroclawia i wracal po 23 :( Mmmm ;) Ja się zmusiłem :lol2: BTW. mam niecny plan zabrania bardzo sympatycznej planszoweczki pt. AtoMUUUówki - pod piwo idealna ;] Weź :P wiec Więc? Więc proszę dopisać mnie do listy AP :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 bryce, Ty jedziesz tym pospiechem w piatek o 22.50 z Wawy? Jesli tak, to daj na PW jakis telefon do siebie, mozliwe, ze bede jechal tym samym, to bysmy sie jakos na dworcu spotkali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czy ktoś mi powie czemu nie ma planu targów żadnego? Kiedy mam się tam zjawić z budą? otóż to, nawet kartki do wydruku nie ma żebym mógł wypisać co mam w doniczce, pomimo iż chwalić się nie można, chociaż w charakterze zabytku to jak na najbardziej btw to przed chwilą mnie prąd poraził, szczęście że delikatnie bo była mała powierzchnia styku, jak oni [ciach!]a teraz te wyłączniki robią :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja tam i tak zamierzam wziąć aparat i popstrykać parę fotek. Ale to głównie na samych targach i AP. Co do piwa to trza będzie chyba beczkę załatwić i lać do kufli ,bo tyle wiary z PPC zawita. Jeśli o spacer po Wrocku to jak znajdzie się czas to na pewno pójdziemy chociażby na rynek. Ja osobiście na targi wolałbym pójść w niedzielę ,ale przychylę się do woli pozostałych. Hmm przy okazji mam trochę gratów do oddania. Pentium 3 500 mhz i jakąś sieciówke 10/100 mbit. Jak ktoś chętny to wezmę ze sobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 otóż to, nawet kartki do wydruku nie ma żebym mógł wypisać co mam w doniczce, pomimo iż chwalić się nie można, chociaż w charakterze zabytku to jak na najbardziej btw to przed chwilą mnie prąd poraził, szczęście że delikatnie bo była mała powierzchnia styku, jak oni [ciach!]a teraz te wyłączniki robią :huh: Plan już jest, a z te kartki to raczej już chyba na miejscu będą uzupełniane. A te wyłączniki to robią tak aby skutecznie zniechęcały użytkownika do ich przełącznia :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Hmm przy okazji mam trochę gratów do oddania. Pentium 3 500 mhz i jakąś sieciówke 10/100 mbit. Jak ktoś chętny to wezmę ze sobą. A mocno ten P3 się grzeje? Bo jak mi z miejscówką w DSach tudzież w jakimś hostelu nie wypali to na dworcu będzie jak znalazł jako grzałka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A mocno ten P3 się grzeje? Bo jak mi z miejscówką w DSach tudzież w jakimś hostelu nie wypali to na dworcu będzie jak znalazł jako grzałka :lol: Ja ci dam kocyk, tylko nie zapomnij swojej spoconej koszulki! :lol: Ja też się piszę na after picie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...