toman Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Mieliśmy tylko pomiar ze smartguardiana ~+240 stopni ;) Do Enta, gemmy'ego i Tomcata, P5WD żyje, dziś robimy Vmoda :) Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mieliśmy tylko pomiar ze smartguardiana ~+240 stopni ;) Czyli ok -15'C na rdzeniu. Bardzo ładna sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a kto powiedział ze sie nie da.... Kwestia odpowiedniej regulacji temp.... Ile C miał kontener przy tym wyniku? raczej kwestia odpowiedniego proca - może 1 na 100 lubią zimno poniżej -60 ... (a potem CB i HTT w dół) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mieliśmy tylko pomiar ze smartguardiana ~+240 stopni ;) Do Enta, gemmy'ego i Tomcata, P5WD żyje, dziś robimy Vmoda :) Hmm, przeca najtańszy termometr do -60 to koszt 30zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ciekaw jestem ile by mój Venice wyciągnął jakby go porządni zmrozić. A jak pozostałym poszło ? Co z tą celiną ,poszła na 7500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Do Enta, gemmy'ego i Tomcata, P5WD żyje, dziś robimy Vmoda :)Ja mowilem ze ona tylko udaje :D Generalnie wlasnie wstalem po przekimaniu sie po targach, na samych targach bylo fajnie, ale najlpesza byla 4speedowa impreza :D, zorganizowana na wysokim poziomie z bardzo fajna ekipa towarzyszaca :D Podziekowania dla tomana i calej ekipy 4speed'a. Pozdrowki dla wszystkich ktorych spotkalem na targach! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 raczej kwestia odpowiedniego proca - może 1 na 100 lubią zimno poniżej -60 ... (a potem CB i HTT w dół) Poniżej -60st to tak, ale skoro SG pokazywał 240 to wychodzi -15/-16, a tyle to tolerowała spora część "starych" Venice. Zresztą -15 i ln2 brzmi biednie :D ale niżej już niestety pewnie brakowało htt, bo 3550 to już pod 400 podchodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Hmm wyraze swoje zdanie na temat targów :wink: Targi takie sobie... :unsure: 4h jazdy pociągiem w jedna strone zeby połazic po hali przez ~1h, bo po dłuzszym czasie mozna zakwitnąc... Ale powiem ze i tak było warto, bo ten browarek na rynku macie przepyszny :mrgreen: zwłaszcza za free... hehehe :lol2: Jak tak patrze na te fotki z AP to zaluje ze nie moglem byc, hehe, czasem tak bywa... :mur: PS. Podziekowania dla "capone" za oprowadzke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Macie jakieś nowe fotki z targów ? :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Cos wiecej wiadomo o ddr2 MaSela ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Warto było przejechać kawał polski dla targów :D ogólnie targi nie zrobiły dla mnie dużego wrażenia , były bardzo zbliżone do tych z Krakowa. Ale Warto było zwiedzić Wrocław z przewodnikiem (dzięki capone ) @toman sorry że nie pojawiliśmy się na AP ale za wcześnie mieliśmy pociąg .... Prosiłem jedną osobę żeby Ci przekazała że nas nie będzie, ale nie wiem czy przekazał.... chyba zapomniałeś chłopie kto was na piwo zaprowadził... a toman chyba sie bardzo nie zmartwił że kilku osób na AP zabrakło - więcej piwa i miejsca dla reszty towarzystwa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Toman zajefajna impreza, podziękuj też ziomkowi od 4speed "joł" :D No to jak będzie z tymi zdjęciami dostane coś? Jak ktoś by chciał wysłać to na capone1990@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Toman zajefajna impreza, podziękuj też ziomkowi od 4speed "joł" :D No to jak będzie z tymi zdjęciami dostane coś? Jak ktoś by chciał wysłać to na capone1990@gmail.com Najlepiej to niech wrzuci ktoś na FTP'a jakiegoś. Szkoda że mnie tam z wami nie było.Ale byłem wczoraj na targach. Mogliście wszyscy mieć plakietki z nickami ,bo tak nie mogłem rozpoznać kto jest kto. Jedynie toman rozpoznałem ,bo zdjęcie ma w profilu na swoim biku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 te plakietki to jakies magiczne były, zawsze nie w ta strone obrocone co trzeba (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 chyba zapomniałeś chłopie kto was na piwo zaprowadził... a toman chyba sie bardzo nie zmartwił że kilku osób na AP zabrakło - więcej piwa i miejsca dla reszty towarzystwa ;D i oczywiście podziękowania dla Marcina :) piwo wyśmienite .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 i oczywiście podziękowania dla Marcina :) piwo wyśmienite ..nawet najgorsze piwo we wrocławiu smakuje najlepiej hostessy tez syciły wrocławiem prawda ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ile C miał kontener przy tym wyniku? staralismy sie utrzymywac w granicy ok -35*C chodz raz zabootowal przy temp prawie -50*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Tak tak, mój Pentium D920 polecial na 5953MHz, niestety bez validacji... ale i tak chyba ładnie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Tak tak, mój Pentium D920 polecial na 5953MHz, niestety bez validacji... ale i tak chyba ładnie? :P [im g]http://img337.imageshack.us/img337/7892/5953js0.th.jpg[/img] jak by nie patrzeć liczba co najmniej kijowa.... powinno być 6 z przodu ;] Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Kean no niezły wynik. Że wy macie jeszcze siłę kręcić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Kean no niezły wynik. Że wy macie jeszcze siłę kręcić :D A no mamy, póki płynie azot. Wrocek nie śpi tylko kręci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość super_tryk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A tak swoja droga, przedstawione tutaj extremalne chlodzenie http://www.proline.com.pl/imgart/targi_tuning/big/f53.jpg czy mozna cos takiego kupic, nabyc inna droga aby w domowym zaciszu pochodzic sobie procesor i podkrecic do granic mozliwosci? Czy to tylko na targach mozliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Indywidualnie to ciężko nabyć LN2 lub DI - trzeba się o to postarać. KvaNfield: mój kontener gdzieś tam jeszcze jest? :) Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) A no mamy, póki płynie azot. Wrocek nie śpi tylko kręci :] Dajesz cieciu! ;) A ja właśnie wróciłem z nogami w zadzie, odmrożonymi palcami i masą pierdół w plecaku. Generalnie wczorajszy dzień dzień był bardziej udany od dzisiejszego, ale dziś niedziela, więc wszystko jasne. Szkoda że dziś zabrakło tomcata z jego celiną, bo wczoraj zapowiadało się obiecująco, a dziś mogło być jeszcze lepiej, maybe 8 ;) Ale brzydko powychodziłem na fotkach :P Czekam na jakąś konkretną fotorelację ;> I jeszcze dzięki wielkie dla unckle'a i tomana za support przez całe targi, ciężko by było bez was :] Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) vf Edytowane 1 Września 2010 przez zyto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A no mamy, póki płynie azot. Wrocek nie śpi tylko kręci :]gdzies sie podział z moim procem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 rozdawali moze smycze i długopisy tak jak rok temu? :D i jak wygladały plakietki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Toman zajefajna impreza, podziękuj też ziomkowi od 4speed "joł" :D :lol2: Toman, może przedstawisz Capone pana od "joł" , elo ziom;] :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Szkoda że dziś zabrakło tomcata z jego celiną, bo wczoraj zapowiadało się obiecująco, a dziś mogło być jeszcze lepiej, maybe 8 ;)OK, sorry nie wytrzymalem. Czas na kilka slow krytyki, ja dluzej w zaklamaniu zyc nie moge i nie scierpie tych ochow i achow na temat teamu PurePC Xtreme Benching i Overclocking. 8? Z tomcatem? nie robcie sobie jaj. Czemu na glownej pojawil sie news ze to team PPC,a wlasciwie Janio uzyskal wynik 7.25 Ghz na Celeronie 352? Gdzie wspomnienie o tomcatcie? (ktory notabene chyba najwiecej udzialu mial w tym wyniku?) - news zostal nieco skorygowany, po moim podbicu na GyGy do ryby. Do wgladu tutaj. Po drugie 8 z waszym skillem to chyba dzielone przez dwa. Czemu tak mysle? Prosze: 1) kontrola temperatury na C2D z czujka wsadzona do kontenera luzniutko, zamiast czujki na podstawie kontenera. 2) Janio stojacy z termosem nad PD920 pytajacy sie publiki czy ten proc ma coldbuga? 3) tyle graf walajacych sie po stole i zadnego 3DMarka. 4) Jedyny wynik oprocz wspomnianego wczesniej 7,25 na Celku tomcat'a to marne 5,9 GHz na PD na Ln2? jak na dwa dni zabawy to wynik najwyzej mierny. 5) Zdaje mi sie ze wiecej azotu poszlo w czapki i na spodnie redakcji i uczestnikow targow. Notabene uwazam to za glupote - to jest Ln2, a nie woda do ciezkiej, troche myslenia! Co wy propagujecie bezpieczne OC czy jakies igraszki ze zdrowiem? nastepnym razem moze spuscicie troche etylenu z kaskady na zwiedzajacych? albo poudowadniajcie ze 35 bar w kaskadzie to bezpieczne cisnienie? Nie czepialbym sie pojedynczej akcji, ale w Krakowie bylo to samo, w KrK jedynie ryba przez caly dzien targow mial dzialajaca platforme! Odnosze wrazenie ze w calej redakcji PPC jedynie ryba oraz yoto znaja sie na extreme oc (szkoda ze yoto nie pokazuje sie na zadnych targach ostatnio, chetnie zobaczyl bym go przy benchach, choc z taka reszta ekipy nie ma sie co dziwic, ze nie wpada). Sorx ale nie mieliscie tyle czasu na przygotowanie tego, ze az zal ze tak slabo to wypadlo. Ja rozumiem ze targi i ze ciezko, ale zeby az tak? Bierzcie przyklad z OC-Teamu, ktory z miernym X6800 potrafil wziac wszystkie rekordy Polski w 3D w ciagu jednej imprezki, za to dla nich respekt, bo Devilek z Matizem odwalili kawal dobrej roboty i az milo bylo patrzec jak benciach!a i pogadac z nimi (pozdro chlopaki!). Tyle ode mnie, teraz pewnie post poleci do kasacji. Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ze stoiska PPC... janio, mózg systemu :lol: Martuś przy pracy ;) Bryce w oczekiwaniu na azot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...