Gość mariush190 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 imho hostessy wcale nie byly ladne, a cialko tez takie sobie... :P#^&*@($% :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 #^&*@($% :?: &*@#!%^ Ma rację... hostessy były po prostu przeciętne ;) Gabaryty też miały przeciętne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) &*@#!%^ Ma rację... hostessy były po prostu przeciętne ;) Gabaryty też miały przeciętne... Jeżeli chodzi o hostessy to ja zacytuję genghiskhana: "Flaga na twarz i SuperPi jedynka" :) :lol: Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 galeria shack :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie wydaje mi się, aby rozmowa o dziewczynach na targach była tutaj na miejscu. Temat został zgłoszony. Proszę o pozostanie przy temacie targów - o dziewczynach i ich urodzie jest inny temat. I nie chcę tu żadnej polemiki, że to też część targów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie wydaje mi się, aby rozmowa o dziewczynach na targach była tutaj na miejscu. Temat został zgłoszony. Proszę o pozostanie przy temacie targów - o dziewczynach i ich urodzie jest inny temat. I nie chcę tu żadnej polemiki, że to też część targów. A co do targów to kiedy są jakieś następne ? hehe już drugi temat który sobie czytam i ULLISSES raportuje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Węgorz, gdzieś ty się podziewał, miałeś się pokazać na stoisku przynajmniej !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) Węgorz, gdzieś ty się podziewał, miałeś się pokazać na stoisku przynajmniej !!plątaliśmy się po targach w sobotę przez godzinę z capone gumisiem i marcinem_gps i Marcin coś mowil że Ciebie nie ma i poszliśmy na rynek.... Tak samo kilka osób poszło na obiad i nie moglem znaleźć Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A co do targów to kiedy są jakieś następne ?28. kwietnia - Poznan, ESWC 14-15. maja - Lublin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 costi a jakis zlocik ppc bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 @genghiskhan, ja wiedzialem ze z naszej planety to ty nie jestes, oto dowód :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 hehehe nosz kurde odkryles moja tajemnice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 :) a się już czepiacie, oko go swędziało. Foto robione w okolicy 00.00 niedziela, dzień potargowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 dzień po targowy to tak zwany kac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 dzień po targowy to tak zwany kac :D A btw. Capone czemu zmieniłeś awatara, tamten był po prostu wyczepisty ;) A u mnie dniem potargowym (w sensie po pierwszym dniu targów) był dzień targowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zdjęcia: Mayo 7 MB (1024x768) |+| 68 MB (HiRes) moje 28 MB (~1024x768) |+| 54 MB (HiRes) uosiu 17 MB Wbijajcie na PW po login i haslo do serwa i wrzucajcie swoje foty, niech wszystko będzie w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 KvaNfield specjalnie dla ciebie przywrócę mój stary avatar. Może by wrzucił ktoś te zdjęcia na album bo z moim Iplusem to ja sobie mogę ściągać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...