PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) Obetnij sobie dawkę snu przez te 2 tyg , a nie prymitywizuj moda B)na to co chciałem tam wrzucić potrzebowałbym jeszcze miesiąca :)... I weź wolne w pracy/szkole u kobiety i dawaj czadu :ploom:że tak powiem, a mie sie chce? :D i tak nie przewiduję zajęcia wysokiego miejsca więc nie ma co panikować :).. niech sie wszystko toczy swoim tempem Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 W końcu padnie jakaś godzina spotkania i miejsce? Ja proponuje dworzec godzina 12, dżentelmeni przed 12 nie piją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mowimy o piatku czy sobocie? Bo jak o piatku to miej litosc, mam o 7. rano z Wawy wyjezdzac? ;) BTW. Jedzie ktos z Warszawy? Moznaby sie razem wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W końcu padnie jakaś godzina spotkania i miejsce? Ja proponuje dworzec godzina 12, dżentelmeni przed 12 nie piją może być, ja "mieszkam praktycznie na dworcu" więc no problem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Przyjadę na 100%. Mam nadzieję, że padną jakieś rekordy :D Przyjadę na 100%. Mam nadzieję, że padną jakieś rekordy :D Ja będę na 100% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Mowimy o piatku czy sobocie? Bo jak o piatku to miej litosc, mam o 7. rano z Wawy wyjezdzac? ;) imo o sobocie bo w sobote sa targi ... no chyba ze wpadasz juz w piatek do wroclawia, ogolnie planowany byl odbior chetnych ktorzy przyjada w sobote ;) Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) A jedzie ktoś w niedziele o 23.40 tym pośpiesznym do wawy ? wcześniej po 2-3 przesiadki a mi się szczerze w ogóle nie chce tyle siedzieć w tym ... Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 imo o sobocie bo w sobote sa targi ... no chyba ze wpadasz juz w piatek do wroclawia, ogolnie planowany byl odbior chetnych ktorzy przyjada w sobote ;)Wolalbym przyjechac w piatek po poludniu, zeby sie nie zrywac w sobote z samego rana, ale to jest jeszcze kwestia otwarta. A jedzie ktoś w niedziele o 23.40 tym pośpiesznym do wawy ? wcześniej po 2-3 przesiadki a mi się szczerze w ogóle nie chce tyle siedzieć w tym ...A ile jedzie ten pospieszny? Bo znam i takie, ktore sa raptem o 15 minut wolniejsze od ekspresu :) BTW. ja pewnie bede korzystal z biletu weekendowego: http://www.intercity.pl/36, wiec na bujanie sie pospiechami raczej sie nie pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wolalbym przyjechac w piatek po poludniu, zeby sie nie zrywac w sobote z samego rana, ale to jest jeszcze kwestia otwarta. Ja jestem we Wrocku od piątku, jakby coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Chyba jednak przyjade w sobote... zeby skorzystac z biletu weekendowego, musze wyjechac w piatek po 18.00, dojechalbym wtedy do Wrocka przed polnoca, co jest kompletnie bez sensu. W sobote rano z Wawy sa takie pociagi: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...22&OK#focus Najprawdopodobniej bede jechal o 6.25, na miejscu jest o 11.50 - akurat na piwo :P Powroty wygladaja tak: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...13&OK#focus Musze sie na dworcu o ceny dopytac, bo moze sie okazac, ze jednak pomecze sie pospiechami, jesli wyjdzie duzo taniej. Na pewno odpadaja jakiekolwiek przesiadki, bo cena tego rozwiazania jest po prostu koszmarna :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no to jestemy ustawieni? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) A ile jedzie ten pospieszny? Bo znam i takie, ktore sa raptem o 15 minut wolniejsze od ekspresu :) Wrocek-Wawa jedzie prawie dokładnie 6h kosztuje 50zł już dokładnie. BTW. Jeśli chodzi o dojazd to chętni niech wsiadają do obciągu nr. "P 16201" jade nim z jarogniewem do wrocka zawija o 5:20 (:S) jedzie krótko i kosztuje mało.... Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak sie glupio zapytam: po co cala noc jechac i co bedziecie robic we Wrocku o 5. rano? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak sie glupio zapytam: po co cala noc jechac i co bedziecie robic we Wrocku o 5. rano? <- no jak to co idziemy wyczaić monopole :rolleyes: zadałeś pytanie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 OK ja bede jechal na 99,9% w piatek pociagiem P 56104, który dotrze do Wrocławia o 14. Jak ktos bedzie nim jechal zapraszam --> PM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jako że jestem z Wrocka i mieszkam blisko to wpadnę z nowym kontenerkiem, który jeszcze nie był ochrzczony. Moge też starego dobrego NetBursta (PD 920) wziąć to się jakies sensowne wyniki ponad 5GHz zrobi. BTW: znajdzie się zastosowanie dla mojego kontenera? czy jest ich już tyle ze będzie stal i się kurzył? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jako że jestem z Wrocka i mieszkam blisko to wpadnę z nowym kontenerkiem, który jeszcze nie był ochrzczony. Moge też starego dobrego NetBursta (PD 920) wziąć to się jakies sensowne wyniki ponad 5GHz zrobi. BTW: znajdzie się zastosowanie dla mojego kontenera? czy jest ich już tyle ze będzie stal i się kurzył? :> wszystko sie przyda :P a pd daj mi przynajmniej na chwile ^^ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 przeciez masz 915 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no i co ? :D porówna sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) No dobra to tak 12 pod dworcem max się powinienem zjawić. Oczywiście możemy pomóc przyjezdnym. Piwo proponuje w Spiżu na rynku,no chyba że ktoś ma inny pomysł. Wezmę swój proc i oby znalazł się jakiś dobry człowiek z dobrą płytą i pamiątkami to bym sobie małe OC zrobił. ;) Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 @bryce: moge jeszcze asusa z v-droopem wziac... ale nie wiem czy jest sens :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 mi sie nie przyda :P ale może komuś innemu .... jak ktoś ma to p5b dlx sie przyda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 czy ktoś znalazł jakiś tani nocleg?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ja gdzies widzialem kolo dworca za 25zl... hotel piast czy cos mam 2 numery telefonow wiec niech ktos zainteresowany zadzowni i sie dowie czegos :P 071 343 33 50 071 343 49 89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 To ja mam jeszcze jedno pytanie, kto pożyczy mi dowód ? Spotykamy się w sobotę o 12 czy w niedziele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja Ci mogę pożyczyć dowód:D Już wkładam do napędu, wysyłam;p Jeśli jest ktoś ze świętokrzyskiego, niech pisze na pm, w zależności od tego, czy będzie i jakie rozmiary miał jakiś unit Luke'a, będę mieć jakieś miejsca wolne w aucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Takie ułatwienie, może komuś pomoże :) Rozkład autobusów: http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/rozklady.html I mapka z miejscem targów i numerami autobusów jakie tam kursują :) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 czy to spotkanie na dworcu o 12 w sobotę jest tylko +18 ? bo jak nie to czy mogę się na nie załapać, bo prawdopodobnie przyjadę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam, poszukuję transportu na targi, mieszkam w Radomsku przy trasie nr 1, jak była by potrzeba to można mnie odebrać np. z Częstochowy albo z Łodzi. Oczywiście dokładam się do paliwa i pewnie coś extra $, nie sprawiam problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Takie ułatwienie, może komuś pomoże :) Rozkład autobusów: http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/rozklady.html I mapka z miejscem targów i numerami autobusów jakie tam kursują :) (Mod. by ULLISSES: nie cytujemy obrazków) Coś ten twój drugi link nie działa. Także ja napiszę co i jak. Z pod dworca mamy autobus 146 ,którym dojedziemy na Wróblewskiego ,wysiądziemy koło Hali Ludowej, Prawda że piękna ;) Jest tam fajne miejsce by usiąść i wypić piwo. Zresztą sami zobaczycie ;) Dalej już tylko czeka nas parę kroków na Wystawową. Myślę że to połączenie jest odpowiednie. Najbliższe połączenie spod dworca to 12:26. Tu macie rozpisane pozostałe godziny. http://www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/146_8_1.html Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...