Skocz do zawartości
DrKleiner

Targi Tuningu Komputerów We Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, też bym się chętnie do ekipy z Warszawy podłączył, no ale termin jak zwykle nie pasuje :mur:.

Od 20-go to ja się będę akurat przez tydzień w północnych deutschlandach szwabił, wiec odrobinę nie po drodze.

Szkoda, bo dwie sztuki D820 z potencjałem leżą i się (jeszcze) nudzą, można by coś usmażyć zawsze... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to spotkanie na dworcu o 12 w sobotę jest tylko +18 ? bo jak nie to czy mogę się na nie załapać, bo prawdopodobnie przyjadę ??

Wiek tu nie ma nic do gadania. Jak chcesz to przyjdź. Nie musisz pić browara. Chyba że chcesz, a nie możesz. Wtedy to inna sprawa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiek tu nie ma nic do gadania. Jak chcesz to przyjdź. Nie musisz pić browara. Chyba że chcesz, a nie możesz. Wtedy to inna sprawa :P

oki :D Jeżeli dojadę na 12 to dołączę do ekipy....

EDIT: Na pewno nikt z Krakowa nie jedzie pociągiem ??

Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Targi standardowo zaczynaja sie o 10 rano?

Z tego co mi wiadomo to tak

a oplaca sie przez dwa dni pod rzad tam byc ? bo to chyba bedzie przez dwa dni to samo.. nie?

Warto to tak samo jakbyś zapytał czy warto zaglądać często na forum bo przecież tu cały czas o komputrach tylko piszą :-| :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto to tak samo jakbyś zapytał czy warto zaglądać często na forum bo przecież tu cały czas o komputrach tylko piszą :-| :damage_wall:

no to moze w tym roku jako ze wbijam pod waszymy skrzydlami poznam inne oblicze targow :>

bo w zeszlym to co .. stalo troche konkursowych modow byly konferencje ale sie dublowaly ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy pergoli (blisko samych targów) pewnie golnie się jakieś piwko ,ale tak raczej rekreacyjnie ;) Coś większego to może później. Ja staram się zorganizować czas tak by się pojawić. Tak jak mówiłem w zależności od ilości osób które mogą się zjawić na dworcu we Wrocku (w tym przyjezdnych) możemy wyjechać już o 12:26 albo następnym 146 zdaje się 12:56. Piwo można gdzieś po drodze kupić. Ale pewnie będzie coś tam na miejscu. Tam zawsze coś się pod Halą Ludową dzieje w weekendy. A już na pewno w niedziele ,gdzie są często jakieś targi (i inne ) w Hali Ludowej. Oby tylko pogoda była jak dzisiaj we Wrocławiu.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, 21 kwietnia, po pierwszym dniu Targów Tuningu Komputerów pragnę zaprosić wszystkich na AfterParty. Impreza odbędzie się na ulicy Krakowskiej 37/45 w siedzibie firmy 4speed.pl. Dla gości przygotowane bedzie FC z którego bedzie mógł skorzystać każdy, kto będzie chciał popodkręcać własny procesor, płytę, czy pamięci. Jeśli ktoś jest zwolennikiem polewania, to do dyspozycji bedzie także kontener LN. Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy będą chcieli zobaczyc parę nowości, spotkać się w gronie kolegów z forum, wymienić doświadczeniami i popodkręcać. Jeśli nie macie pomysłu na sobotni potargowy wieczór przyjdźcie do nas, atrakcji napewno nie zabraknie. A żeby nie było zbyt smutno impreza odbywać się będzie w towarzystwie piwa, tego no, bezalkoholowego ;)

Edit: Pozdrowionka toman :)

Edytowane przez toman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, jeśli chcesz, możesz przyjść z całym swoim sprzętem łącznie z gryzoniem. Co do LanParty, to jest także otwarta sprawa, to zależy tylko od Was, gości. A o której się kończy ?? Powiedzmy, że przed północą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś mi wreszcie odpowie czy znajdzie się osoba u której będę mógł pobawić się moim Venice 3000 ? ;) Chodzi mi o dobre MOBO i pamiątki :P Prędzej chyba zjawie się w 4speed niż na samych targach w sobotę.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no 4speed robi konkurencje targom :D. Chłopaki organizujemy sobie jakiś sprzęt grający (muzyka)

Mogę wziąć boomboxa , a tak całkiem serio to w 4speed pewnie coś da się załatwić. Co do rozpoznania to najlepiej napisać na kartce "przedstawiciele PurePC" :D Myślę że jakoś się rozpoznamy. Zresztą najlepiej to zaczekajcie przed głównym wejściem dworca. W środku i tak często jest problem by gdzieś usiąść i ludzi sporo jak to bywa często w soboty ;).

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi