LordFury Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kurde, też bym się chętnie do ekipy z Warszawy podłączył, no ale termin jak zwykle nie pasuje :mur:. Od 20-go to ja się będę akurat przez tydzień w północnych deutschlandach szwabił, wiec odrobinę nie po drodze. Szkoda, bo dwie sztuki D820 z potencjałem leżą i się (jeszcze) nudzą, można by coś usmażyć zawsze... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 czy to spotkanie na dworcu o 12 w sobotę jest tylko +18 ? bo jak nie to czy mogę się na nie załapać, bo prawdopodobnie przyjadę ??Wiek tu nie ma nic do gadania. Jak chcesz to przyjdź. Nie musisz pić browara. Chyba że chcesz, a nie możesz. Wtedy to inna sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiek tu nie ma nic do gadania. Jak chcesz to przyjdź. Nie musisz pić browara. Chyba że chcesz, a nie możesz. Wtedy to inna sprawa :Poki :D Jeżeli dojadę na 12 to dołączę do ekipy.... EDIT: Na pewno nikt z Krakowa nie jedzie pociągiem ?? Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Targi standardowo zaczynaja sie o 10 rano? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tak, też sie pytałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Targi standardowo zaczynaja sie o 10 rano?Jak dla mnie to nawet o 4 możemy się spotkać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja oczywiście jak to sobota może być różnie. Szkoda że w niedziele większość już będzie się zmywać tak po południu. Będę musiał się sprężyć w piątek ,albo tyrać w nocy w domu do 4 nad ranem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja chyba będę dopiero w niedziele, ale może i w sobotę jeszcze nie jestem pewien. Będzie ktoś też w niedziele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja chyba będę dopiero w niedziele, ale może i w sobotę jeszcze nie jestem pewien. Będzie ktoś też w niedziele? No wszyscy chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jak dla mnie to nawet o 4 możemy się spotkaćNie pytam o ktorej chcecie sie spotykac, ino o ktorej sie targi oficjalnie zaczynaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a oplaca sie przez dwa dni pod rzad tam byc ? bo to chyba bedzie przez dwa dni to samo.. nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Targi standardowo zaczynaja sie o 10 rano? Z tego co mi wiadomo to tak a oplaca sie przez dwa dni pod rzad tam byc ? bo to chyba bedzie przez dwa dni to samo.. nie? Warto to tak samo jakbyś zapytał czy warto zaglądać często na forum bo przecież tu cały czas o komputrach tylko piszą :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Warto to tak samo jakbyś zapytał czy warto zaglądać często na forum bo przecież tu cały czas o komputrach tylko piszą :-| no to moze w tym roku jako ze wbijam pod waszymy skrzydlami poznam inne oblicze targow :> bo w zeszlym to co .. stalo troche konkursowych modow byly konferencje ale sie dublowaly ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie pytam o ktorej chcecie sie spotykac, ino o ktorej sie targi oficjalnie zaczynaja.Nie pytaj się mnie o Której są targi, tylko w jakim stanie tam przyjdziemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Przy pergoli (blisko samych targów) pewnie golnie się jakieś piwko ,ale tak raczej rekreacyjnie ;) Coś większego to może później. Ja staram się zorganizować czas tak by się pojawić. Tak jak mówiłem w zależności od ilości osób które mogą się zjawić na dworcu we Wrocku (w tym przyjezdnych) możemy wyjechać już o 12:26 albo następnym 146 zdaje się 12:56. Piwo można gdzieś po drodze kupić. Ale pewnie będzie coś tam na miejscu. Tam zawsze coś się pod Halą Ludową dzieje w weekendy. A już na pewno w niedziele ,gdzie są często jakieś targi (i inne ) w Hali Ludowej. Oby tylko pogoda była jak dzisiaj we Wrocławiu. Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Uwaga, 21 kwietnia, po pierwszym dniu Targów Tuningu Komputerów pragnę zaprosić wszystkich na AfterParty. Impreza odbędzie się na ulicy Krakowskiej 37/45 w siedzibie firmy 4speed.pl. Dla gości przygotowane bedzie FC z którego bedzie mógł skorzystać każdy, kto będzie chciał popodkręcać własny procesor, płytę, czy pamięci. Jeśli ktoś jest zwolennikiem polewania, to do dyspozycji bedzie także kontener LN. Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy będą chcieli zobaczyc parę nowości, spotkać się w gronie kolegów z forum, wymienić doświadczeniami i popodkręcać. Jeśli nie macie pomysłu na sobotni potargowy wieczór przyjdźcie do nas, atrakcji napewno nie zabraknie. A żeby nie było zbyt smutno impreza odbywać się będzie w towarzystwie piwa, tego no, bezalkoholowego ;) Edit: Pozdrowionka toman :) Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Szkoda że się nie załapię bo raczej na 100% przyjadę w niedzielę rano, po prostu sobota zawalona obowiązkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Można przyjść z całym sprzętem? o której się kończy bo muszę starej powiedzieć. Może jakieś lan party :P, w cs popykamy albo w ut ? Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jasne, jeśli chcesz, możesz przyjść z całym swoim sprzętem łącznie z gryzoniem. Co do LanParty, to jest także otwarta sprawa, to zależy tylko od Was, gości. A o której się kończy ?? Powiedzmy, że przed północą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mimo ze ieletni i niepijacy pisze sie na spota :) dajcie info- o ktorej, gdzie itp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Edit: Pozdrowionka toman :)To duza musi byc ta siedziba 4speed, skoro zapraszacie wszystkich :P Ja oczywiscie sie pisze, mam tylko nadzieje, ze po bezalkoholowym bedzie sie rozmowa kleiła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 wychodze jeszcze raz z pytaniem zna ktoś tanio nocleg we wrocku ? bo 80zł mnie niezacheca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 hotel piast kolo dworca pkp, zdaje sie ze noclegi od 25zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) da sie zamówić przez internet ew. przez telefon ? Edit: I mógłby ktoś przejść sie tam i sprawidzić jaka jest cena za pokój jednoosobowy ? Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Edit: Pozdrowionka toman :)BEDE (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 4speed brzmi bardziej ciekawie niz same targi :lol: Poczekamy, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Ktoś mi wreszcie odpowie czy znajdzie się osoba u której będę mógł pobawić się moim Venice 3000 ? ;) Chodzi mi o dobre MOBO i pamiątki :P Prędzej chyba zjawie się w 4speed niż na samych targach w sobotę. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Gdybym był a to się dowiem jutro / po jutrze to jak się rozpoznamy i w którym miejscu na dworcu spotkanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) no 4speed robi konkurencje targom :D. Chłopaki organizujemy sobie jakiś sprzęt grający (muzyka) Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) no 4speed robi konkurencje targom :D. Chłopaki organizujemy sobie jakiś sprzęt grający (muzyka) Mogę wziąć boomboxa , a tak całkiem serio to w 4speed pewnie coś da się załatwić. Co do rozpoznania to najlepiej napisać na kartce "przedstawiciele PurePC" :D Myślę że jakoś się rozpoznamy. Zresztą najlepiej to zaczekajcie przed głównym wejściem dworca. W środku i tak często jest problem by gdzieś usiąść i ludzi sporo jak to bywa często w soboty ;). Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...