Gość f.e.a.r. Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Czyli te w Apollo to na pewno brisbane :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tak, częstotliwość 1.9GHZ i nawet pisze Brisbane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:MzYwMCs=/32673 Haha :) Jeszcze wczoraj był Windsor a teraz zmienili opis :D Po telefonie teat'a pewnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tak, częstotliwość 1.9GHZ i nawet pisze Brisbanejesli juz: jest napisane B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:MzYwMCs=/32673 Haha :) Jeszcze wczoraj był Windsor a teraz zmienili opis :D Po telefonie teat'a pewnie :P żebyś wiedział :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To jest ten na 100% ;>? http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...M2_BOX_65W.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Z opisu wynika ze to Brisbane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A co powiecie na wynik tego testu ? http://pclab.pl/art23970.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Oj to sie zdenerwowałem... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A co powiecie na wynik tego testu ?Żadna nowość ;] Dobrze że coś zmieniają w architekturze proca względem przyszłości jakby mieli tego nie robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No ale też jest taka kwestia, że Brisbane sie mniej grzeje a o tym nie wspomnieli. To duża różnica bo jak mniejsza temp jest to mozna dac wyzsze V i zrobic lepsze oc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Tez ten test juz wczesniej widzialem i tak jak ktos napisal, to zadna nowosc i nie zmienia to faktu ze zaden brisbane nie robil ponizej 2,7ghz na def vcore, co chyba jest wystarczajacym plusem zeby go kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A co powiecie na wynik tego testu ? http://pclab.pl/art23970.html Nieporozumieniem w tym teście są zastosowane pamięci DDR2 1066. Porównanie właściwości CPU jest przez to mało użyteczne bo nie daje wyników z popularnymi pamięciami. Bardziej interesujące jest porównanie z pamięciami 667 przy różnych ustawieniach, zwłaszcza przy ustawieniu 2T pomocnym w OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) W Agito ladne ceny :) Brisbane 253zl (jezeli to on - 1,9ghz, 512kb, ale napisane 0.09 :) *) Abit KN9 243zl Niestety Pentagram HP-100 AlCu - 72 ;/ *napisalem do nich maila w tej sprawie Wlasnie otrzymalem odpowiedz: Witam, Przepraszamy najmocniej za wprowadzenie w błąd. Opis na naszej stronie został już poprawiony. Procesor wykonany jest w technologii 0.065[µ]. Wlasnie zlozylem zamowienie :D (Pentagram HP-100 kupie sobie gdzies indziej) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Aludan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 W Agito ladne ceny :) Brisbane 253zl (jezeli to on - 1,9ghz, 512kb, ale napisane 0.09 :) *) Abit KN9 243zl Niestety Pentagram HP-100 AlCu - 72 ;/ *napisalem do nich maila w tej sprawie Wlasnie otrzymalem odpowiedz: Wlasnie zlozylem zamowienie :D (Pentagram HP-100 kupie sobie gdzies indziej) patrzac na ceny to ciekawe ile sempronow bedzie sie sprzedawalo ;) przepraszam najmocniej za mały ot ale czy ten pent hp-100 jest lepszy niz frezerek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 przepraszam najmocniej za mały ot ale czy ten pent hp-100 jest lepszy niz frezerek ?lepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) OT dotyczący tego chłodzenia Więc brać tego KLIK KLIK KLIK ME !!! tak? czy może coś lepszego? Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez szpara25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zamówiłem X2 3600+, ciekawi mnie jedna rzecz - czy wie ktoś przy mniej więcej ilu te procki mają cold-buga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Wystarczy w zupełności, tylko szukaj w cenie ~60zl :) (najtaniej sa za 53zl, ale przesyłka droga) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Aludan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Zamówiłem X2 3600+, ciekawi mnie jedna rzecz - czy wie ktoś przy mniej więcej ilu te procki mają cold-buga?-10, -20*C, nawet do 300MHz HTT nie dojezdzali na takich temp, ale jak wiadomo co sztuka to inaczej jest, z tym że to co napisałem to na wyższych modelach, z tego co na xs wylookałem. Czyli lipa ;] @ -30c: will not boot above 240HTT @-10c: will not boot above 260-70HTT @0 + will boot up to 340HTT (board limited) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ehhh... no to żadnego extremalnego chłodzenia nie warto zakładać. WC z zimną wodą albo AC z mocnym przewiewem chłodnym porankiem. Coś czuje, że dłużej jak 1,5 miesiąca to tego procka nie będę mieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ehhh... no to żadnego extremalnego chłodzenia nie warto zakładać. WC z zimną wodą albo AC z mocnym przewiewem chłodnym porankiem. Coś czuje, że dłużej jak 1,5 miesiąca to tego procka nie będę mieć :lol:A to dlaczego? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Bo mi się znudzi :wink: W czerwcu pewnie zmiana na C2D co by można mu kontener założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ja planuje kupic abita i briszbejna, ake średnio mi to wychodzi :( przynajmniej potanieja troche :e btw. kto ma narazie najwieksze oc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 aaasioo mi stąd z C2D!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 kurcze jak tak patrze na te ceny to az mi sie chce sprzedawac moj zestaw i brac zestaw podstawowy abit i brisbejna bo tak ladnie lataja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ale tego sempa to byś letko mógł podgonić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) ale jak patrze na twoj wynik @dymy to az mi sie chce zmieniac chociaz czy ja to wykorzystam w sumie infernal 800x600 very high smiga :) musialbym zainwestowac w rippera 150zl do ps2 bo tam nigdy nic nie tnie ale jak teraz ktos sklada zestaw to tylko dwa rdzenie bo takie super ceny :) a sempronek wiecej nie moze bo mu mało papu wiecej mobo nie pozwala ale mobo htt 360 targa :) znajac zycie to pewnie te najswiezsze brisbejny najlepiej sie beda krecic a spadek wartosci raczej wielki nie bedzie Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja również liczę, że będę z ekipą z Poznania :wink: aaasioo mi stąd z C2D!!!nie chce nic mowic,ale intel nie odpuszcza- pojawiły sie po cichu nowe c2d z 1mb kaszy i ceny są ciekawe od ok 300zł. Nadal pozostaje jednak różnica w cenie płyt głównych... Eh osiolkowi z żłoby dano... A już byłem na 95% zdecydowany na powrót do zielonych B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ale jak patrze na twoj wynik @dymytaa :) zwłaszcza, że patrząc na komentarze użytkowników na różnych forach - to żaden wyczyn ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...