janus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mam pytanie jaki procesor lepiej opaca sie kupic do podkrecenia P4 1.6A czy P4 1.8A. Zastanawiam który kupic mam plyte Abit be-7. Pytanie to kieruje przede wszystkim do osób które miały lub maja takie procesory. A i jeszcze jedno ile mozna za nie dac na maksa, moze ktoś ma taki na sprzedaż. I jesli chodzi o podkrecanie to jak mozna je nabardziej podkręcić a jak jest najoptymalniej. Z góry dziekuje za podpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 mysle ze 1.8 bedzie lepszy bo procentowo kreca sie podobnie o ile z 1.8 wyciagniesz nawet wiecej. Mozesz sie spodziewac stabilnych 30% bez specjalnych ingerencji w napiecie(na dobrym volcano albo wodzie) choc zdazaja sie odchyly w jedna i druga strone. Nt cen nie mam pojecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mam pytanie jaki procesor lepiej opaca sie kupic do podkrecenia P4 1.6A czy P4 1.8A. Zastanawiam który kupic mam plyte Abit be-7. Pytanie to kieruje przede wszystkim do osób które miały lub maja takie procesory. A i jeszcze jedno ile mozna za nie dac na maksa, moze ktoś ma taki na sprzedaż. I jesli chodzi o podkrecanie to jak mozna je nabardziej podkręcić a jak jest najoptymalniej. Z góry dziekuje za podpowiedz Mam 1.6A przetaktowany tak jak w podpise, ale dużo sie juz na ten temat mówilo i na P41.8A mozna sporo wieceji wykrecić, choc to wszystko zalezy od danego egzemplarza. Przy 1.8 spokojnie powienienec podkrecic do 2.4-2.8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Polecam 1.8 z jakiejs ostatniej seri chodzą bez bolu na 2.7 mi dziala max na 2.9Ghz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Dzieki za podpowiedzi jesli mozna to mam no oku jeden egzemplarz za 550 zl nowy z gwarancja 24 miesiace i to jest BOX czy to jest oplacalna cena??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 a ja gdizes widzialem 1,6a wykrecony duzzooo chyba nawet ponad 1ghz :> ale nie na 100% a 1,8a tez luX smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1.8 chyba bardziej sie opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1.8 lepiej smiga :) za 550zł opłaca sie , www.cennikpc.com ma chyba za 599zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 lepiej tego 1.8 - mam 1.6 i max ile w podpisie sie botuje na AC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jak zmienie plyt to sie okaze jak sie kreci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 1.8A - bo dostępność 1.6A jest znikoma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Pewnie ze 1.8 U mnie bez zadnych zmian napiec 2.4 na luzie. 2.8 na wodzie i vcore 1.75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 e!Gr00bY No w sklep[ach to tak ale na allegro jest 1.6A dość dużo ale widze ze jednak tak jak większośc mówi 1.8A bedzie najlepszym rozwiązaniem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...