shrek999 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Jak to zainstalowac? rozszerzalem partycje na dysku a zapomnialem ze nie podpiolem laptoka do pradu i padl. Po restarcie win widzi te partycje jako rozszerzana ale nie zaalokowana... chce odzyskac dane nie sa nadpisane i zrzucic na innego kompa po sieci zeby zapisac bo to 43gb danych :|.... migrowalem acronisem jakims tam.. wawala mi blad : 1607: unable to installshield scripting runtime. poszlo.... uruchomilem jako admin.. o dziwo musial to byc a nie user z prawami.;/ mo coz wazne ze dzial dobra inne pytanie czy musze przywracac dane czy moge jakos naprawic tablice alokacji czy cus takiego i partycja sie pojawi spowrotem ? partition magic odzyskuje ale zmienia nazwy wszystkim plikom i rozrzuca je po folderach z odpowiednim im rozszerzeniem Edytowane 29 Marca 2007 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 znajduje mnie to ale jak chce przejrzec pliki to nie da rady potem enter i wywala mi tylko 2 partycje della nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Albo coś źle robisz, albo dysk jest nieźle uwalony. Czytałeś, że przeglądanie plików robi się wciskając P, a nie Enter? Pierwszym razem ja się nabrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...