woltren Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Mam problem odnośnie portów USB. Mój nowy modem Speedtouch konsumuje 75% przepustowości, co uniemożliwia mi podłączenie reszty sprzętu. Czy jest jakiś sposób by zwiększyć przepustowość łącza? Edytowane 29 Marca 2007 przez woltren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Mam problem odnośnie portów USB. Mój nowy modem Speedtouch konsumuje 75% przepustowości, co uniemożliwia mi podłączenie reszty sprzętu. Czy jest jakiś sposób by zwiększyć przepustowość łącza?nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 a skad pewnosc ze akurat 75%? co sie dzieje jak podlaczasz inne urzadzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 usb 2 ma przepustowosc na poziomie kilkudziesieci mega wiec raczej ciezko Ci go zapachac modemem ;] usb 1.o ma przepustowosc na poziomie kilku mega tez ciezko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woltren Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Sprawdzam w menadżerze. Po podłączeniu np tunera wyskakuje mi niebieski obraz z komunikatem że system windy zamknął program by nie spowodować uszkodzenia sprzętu. + do tego zajmuje 22% myszka w tym 12% ukryte przez system windy. Tuner potrzebuje 10% Edytowane 30 Marca 2007 przez woltren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 masz cos namieszane w systemie. usb2.0 wlaczone? czy czasem nie uzywasz huba usb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woltren Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Raczej nie mam namieszane bo specjalnie zrobiłem formata a modem jest podłączony bezpośrednio do portu. Edytowane 30 Marca 2007 przez woltren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...