ent Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Witam! Chciałbym pokazać stronkę naszego skromnego teamu zajmującego się overclockingiem - Break The Limits, team tworzy Gemmy oraz ja :D, jako że od długiego czasu benciach!emy postanowiliśmy stworzyć serwis gdzie będziemy mogli pokazać swoje wyniki, a także umieszczać ciekawe info ze światowej sceny OC. Stronka oparta o Joomle i jeden z darmowych templatow. Webmaster ze mnie mizerny, a właściwie żaden, (właściwie tak słaby że z czystym sumieniem mogę napisać że stawiamy na treść, a nie na wygląd :P) ale coś tam sklecić mi się udało, mam nadzieję że sajt zainteresuje was chociaż odrobine. www.breakthelimits.org Czekam na krytykę :D Edytowane 29 Marca 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Nono ziom, widziałem widziałem, stronka chill ;) Bym skrytykował ale jako lama się na tym nie znam (na krytyce) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Piątka za domenę! Pomysł na stronę fajny, ale szablon mógłby być lepszy. Są lepsze i na dodatek darmowe ;] 1 2 3 Kilka linków. Może coś wybierzesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Misie podoba... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 thx wszystkim! :wink: Piątka za domenę! Pomysł na stronę fajny, ale szablon mógłby być lepszy. Są lepsze i na dodatek darmowe ;] 1 2 3 Kilka linków. Może coś wybierzesz :P Przeglądałem te strony kilka razy i nie znalazłem nic co rzuciłoby mnie na kolana :(, może dlatego że live demo wygląda zupełnie inaczej niż szablon na naszej stronce :(, kumpel obiecał mi że jak zamknie sesje w końcu to coś pomoże, a ja w niego wierzę bo ma na koncie już kilka ładnych stron :D, więc może szablon autorski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 szablon ble :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Na angielskim windowsie polskie literki sa zastapione krzaczkami. Wszedzie indziej wyswietlane sa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) szablon ble :EWiem :D Na angielskim windowsie polskie literki sa zastapione krzaczkami. Wszedzie indziej wyswietlane sa dobrze.Hmm dziwne sprawdze to dzisiaj lub w najblizszym terminie. Pare dni temu dodalem drugi jezyk do strony :D EDIT: Kumpel sprawdzil dla mnie na eng WinXP i wszystko smiga, wiec moze cos z sysem masz? Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 nie, u mnie na windzie DE i Operze tez sa krzaczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 OK, postaram sie to naprawic tak szybko jak bede mogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zmien encoding na np. iso-8859-2, zamiast iso-8859-1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mozesz sprawdzic czy juz dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 szablon ble :ELiczy sie tresc a nie wyglad. Wiesz ENT co sadze ? A niech bedzie ;) Mozecie ;] Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wszystko ok i ogólnie podoba mi się. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Liczy sie tresc a nie wyglad. Wiesz ENT co sadze ? A niech bedzie ;) Mozecie ;] Pozdro. Dziekoweczki :D (ze doceniasz moja prace no i to ze mozemy :P:P:P) BTW: czemu czesto piszesz mojego nicka drukowanymi? :D Wszystko ok i ogólnie podoba mi się. :DCiesze sie i dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Misie podoba... :wink: Mię też :D Dobra - jesio raz GRATULSY :) (stronki i ... zawartości) Hipro przesłuchany - My name is George - nie mogę :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A mi się tam szablon podoba. Prosto i przejrzyście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) oprawa blee.... polecam php-fusion moim zdaniem fajniejszy od jooml`a Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Thx! oprawa blee.... nie lepiej bylo by to postawic na jakims cmsie ?? szybko i szablon fajny mozna zrobic polecam php-fusion zobacz sobie jak bedziesz chcial pomoge ci go skonfigurowacCMS to juz jest - Joomla! :D, spokojnie bedzie szablon ladniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) he ogladalem Gemmmy_and_ent_Ln2_action.wmv i mam pytanie .. co wy zamrazaliscie w tym garnku na koncu ?? hehe bo nie powiem co to przypominalo ... Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 he ogladalem Gemmmy_and_ent_Ln2_action.wmv i mam pytanie .. co wy zamrazaliscie w tym garnku na koncu ?? hehe bo nie powiem co to przypominalo ...Sam azot plywal :D, to co zostalo na koncu to taki proszek ktory dodawany jest do azotu :D, zoom sredni wyszedl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jako ze wiekszosci szablon sie nie podobal, zmienilem na moim zdaniem lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mnie się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) może być.Owszem, czemu nie :wink: Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Alesz owszem, czemu nie :wink: Ależ. Mnie też się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ależ. Mnie też się podoba. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 :oops:Nie robić offtopa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...