jaco_o Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Witam.. Mam maly problem..jestem podlaczony do internetu..jest to polaczenie kablowe chyba (nie potrzebuje linii telefonicznej).. teraz chcialbym podzielic sie internetem....porzebalem troche i znalazlem modem/router(adsl) firmy safecom..spialem ze soba wszystko..i nic..czy do internetu kablowego potrzebuje "kablowego" routera??? Mysle ze z routerem jest wszystko w porzadku... pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) jezeli masz net od jakiegos lokalnego dostawcy, bardzo prawdopodobne jest to iz jest on przypisany do MAC adresu Twojej karty sieciowej w komputerze na ktorym dzialal net. Mozna sobie z tym poradzic klonujac MAC adres na routerze (w ustawienia rutera powinna byc taka opcja) a, i zmien nazwe tematu na regulaminowy bo oberwiesz procenty :] Edytowane 29 Marca 2007 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco_o Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 dostawa niestety nie jest lokalny bo kazdy kto sie podepnie ma internet..a jesli chodzi o temat..to jest to nazwa mojego dostawcy internetowego...wiec to chyba nie jest karalne:))))))) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 skoro kazdy ma polaczenie na tym laczu (dziwne ze ktos tak sie jeszcze bawi) to wystrczylby switch ;) jaki to dokladnie model ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...