hayabuza85 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 bo mam ustawione na 4 MB i naewt filmy są takie ciemne, wiecie od czego to zależy??sciągnąłem już kodeki, wiem wiem karte graficzną kupie ale nie odrazu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ram dla karty przydzielisz w biosie. ilosc pamieci ma sie nijak do jasnosci w filmach ;) odinastaluj kodeki ktore masz i zasinstaluj ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jeżeli cię dobrze zrozumiałem, to masz za ciemny obraz w filmach. A to nie zależy od ilości pamięci która jest przypisana dla karty, tylko od ustawień sterowników/kodeków. BTW na przyszłość pisz jaśniej (ciężko zrozumieć co piszesz i o co ci chodzi) i nie zakładaj kilku topików z podobnym pytaniem w kilku miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...