Camis Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Ostatnio zajadam sie warzywami na patelnie... :wink: Podobno zdrowo no i smacznie. Chociasz hortexu nie tykam z wiadomego powodu... (afera) :lol: Edytowane 30 Marca 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dla mnie to jest coś a'la zapychacz, gdy nie mam pomysłu na porządny obiad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dla mnie to jest coś a'la zapychacz, gdy nie mam pomysłu na porządny obiad.Dokładnie, zgadzam się w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Oj ta chińskie rox :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 z kurczaczkiem podsmazam. dodaje kostke rosolowa do zaostrzenia smaku i podaje z kuskusem. pycha! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A dobre to :) No i szybko się przyrządza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 podstawowy dodatek do makaronu i ryzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mieszanka meksykańska + ryż + chiński sos słodko - pikantny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Risotto na patelnie jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 mieszanka meksykańska + ryż + chiński sos słodko - pikantny :] Wiesz co dobre. Ryż to ja moge tonami jesc, po prostu go uwielbiam. Do tego jakas mieszanka chinska, piersi z kurczaka, sos slodko kwasy albo meksykanski. Mniam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Kurczak po meksykansku (ryz + warzywa + kurczak) i inne podobne odmiany o roznych nazwach sa najlepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tez uwazam, ze to taki zapychacz. Jesli juz owe warzywka szamac, to naprawde dobrze przygotowane, by same stanowiły smaczne danie, ale i tak skłonny byłbym to jesc np z ryzem ;) I tak wyszło by z tego potrawa, troche przypominjaca dania azjatyckie... W sam raz na wysiłek fizyczny, przy ktorym nie jest wskazane uprzednie objedzenie sie, by samym to posiłkiem sie zmeczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...