Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Witam. Zna ktoś może jakiś tweaker, który zmieniałby automatycznie taktowania core/memory przy odpalaniu aplikacji D3D i openGL a po powrocia do 2D obniżał je z powrotem? Coś tak, jak w sterownikach do GF FX. Mój biedny 400MX jest przetaktowany dosyć ostro i wydziela toto duże ilości ciepła, chciałbym jednak troszkę dawać mu odpocząć, jak nie gram, a nie chce mi się zmieniać przy włączaniu/wyłączaniu gry za każdym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 W Power Stripie mozesz sobie ustawiac profile dla aplikcji i m.in mozesz wlasnie ustawic ze przy jakies grze taktowanie sie zwiekszy a po wyjsciu wroci do ustawien standardowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 To wiem, ale mnie chodzi, żeby bez chrzanienia się, wpisywania nazwy gry, etc. Po prostu- każdorazowe odpalenie aplikacji D3D/openGL podnosi taktowania do wybranych wartości, powrót do 2D obniża do wybranej wartości. Nie pamiętam co, ale coś do PowerStripa mnie zniechęciło. Wolę RivaTuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Tu coś dla posiadaczy radeonów: Rage 3D Tweak Niestety do nvidii nic nie znam. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Tu coś dla posiadaczy radeonów: Rage 3D Tweak Niestety do nvidii nic nie znam. Pozdrawiam :D Za jakiś czas...owszem. Intensywnie myślę bowiem, by podziękować nVidii za współprace, tak jak podziękowałem Intelowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Tu coś dla posiadaczy radeonów: Rage 3D Tweak Niestety do nvidii nic nie znam. Pozdrawiam :D Za jakiś czas...owszem. Intensywnie myślę bowiem, by podziękować nVidii za współprace, tak jak podziękowałem Intelowi Najwyższy czas. Nigdy więcej Nvidia :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...