manieq1 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Kumpel ma celka d 326 i jakas okrojona plyte gigabyte. W biosie nie ma ustawien szyny, napiecia, sa tylko timmingi ram-u. Podkrecilismy go ClockGenem na ok. 4GH na standardowym napieciu. Czy jest jakis program do zmiany napiecia spod windows? Albo jak go jeszcze bardziej podkrcic? Temp na boxowym chlodzeniu w stresie przy taktowaniu 4GH ok 43*. Zmiana plyty narazie nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 W płytach gigabyte aby odblokowac dodatkowe funkcje OC musisz użyć ctrl+F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Wiem. Ale i tak nic nie ma. Po odblokowaniu funkcij pojawiaja sie timmingi. A clock Gen nie ma w bazie tej plyty. trafilismy dobre pll i jakos dziala. Ale sa tylko dwa dzialajace ustawienia. 3990MHz i 4060. jak sie ustawi cos innego to taktuje ok. 1.8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 a moze napiszesz model tego gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Teraz nie wiem jaki model, napisze pozniej. Jakbym wiedzial to bym odrazu napisal. A co z tm programem do zwiekszania napiecia, jest taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam model plyty: Ga 8vm800pmd. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...