thud Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 witam, jutro ide do znajomej instalowac win xp na hp. I o ile juz wiem jak zainstalowac windowsa to problem mam ze sterownikami od sieciowki. Nie wiem jakie zainstalowac zeby net dzialal normalnie (neta ma chyba z UPC). Z tego co pamietam to ostatnio zainstalowalem wszystkie sterowniki ktore byly u nich na necie (odpowiedzialne za internet) i net nie dzialal. Wie ktos jaki konkretnie to musi byc sterownik? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 witam, jutro ide do znajomej instalowac win xp na hp. I o ile juz wiem jak zainstalowac windowsa to problem mam ze sterownikami od sieciowki. Nie wiem jakie zainstalowac zeby net dzialal normalnie (neta ma chyba z UPC). Z tego co pamietam to ostatnio zainstalowalem wszystkie sterowniki ktore byly u nich na necie (odpowiedzialne za internet) i net nie dzialal. Wie ktos jaki konkretnie to musi byc sterownik? Z gory dzieki za odpowiedz może ktoś się podejmie wrózenia z fusów i Tobie odpowie :blink: (nie podanie modelu karty i lapka = wróżba z chińskiego ciasteczka) (podanie modelu karty i lapka = pomoc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zapraszam na strone www.hp.pl tam jest pobieranie sterownikow ->wpisujesz model laptopa i masz drivery! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thud Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 hp pavilon dv6135nr - sorki, kompletnie zapomnialem napisac:/. Modelu karty nie znam, nie mam pojecia jaka (to nie moj lap i nie mam do niego teraz dostepu) http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...977&lang=pl to jest stronka ze sterownikami, nie wiem co tam jest wlasnie od tego, jest dzial Driver Modem i Driver Network. Chcialbym wiedziec co jest od czego a nie na pale instalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 hp pavilon dv6135nr - sorki, kompletnie zapomnialem napisac:/. Modelu karty nie znam, nie mam pojecia jaka (to nie moj lap i nie mam do niego teraz dostepu) http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...977&lang=pl to jest stronka ze sterownikami, nie wiem co tam jest wlasnie od tego, jest dzial Driver Modem i Driver Network. Chcialbym wiedziec co jest od czego a nie na pale instalowac Driver Modem - sterowniki od modemu Driver Network - sieć, karta sieciowa Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thud Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Driver Modem - sterowniki od modemu Driver Network - sieć, karta sieciowa Pozdrawiam Poznaniak tyle to wiem :>; problem w tym ze zainstalowalem oba, a w menadzerze urzadzen jest blad przy costam Ethernet i net nie dziala :/, nie wiem czemu i nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Odpal np. Everesta i sprawdz jaki masz uklad! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...