xpeu Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, Mam Access Pointa który rozsyła sygnał do klientów z antenami, teraz 1 klient chce podpiąć swojego AP jako klient, i teraz moje pytanie: Czy widoczny (np. na serverze) będzie tylko ten AP klient czy każdy kto się do niego podłączył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, Mam Access Pointa który rozsyła sygnał do klientów z antenami, teraz 1 klient chce podpiąć swojego AP jako klient, i teraz moje pytanie: Czy widoczny (np. na serverze) będzie tylko ten AP klient czy każdy kto się do niego podłączył? Zależy jakiego ma APeka niektóre są całkowiecie "przeźroczyste" i widać wszytko inne powiedzmy że mają "troche inaczej" ale jeżeli chodzi o to czy możesz przyciąć pasmo za apekiem to po IP zawsze tylko niektóre punkty dostępowe maskują adresy mac i czasami przycięciem pasma po MACu może być problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Klinet posiada AirLive WMM-3000AP, i tak patrze to on raczej jest tym "przeźroczystym" (chyba, że się myle ). Jaki AP może być klientem i żeby nie był on "przeźroczysty"? Chodzi głównie o to, że jak każdy użytkowynik sieci kupił by sobie AP to by mi potem przybyło klientów a tak AP byłby tym 1 klientem. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2007 przez xpeu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 dwl-2100ap z fw > zdajesie ze 2.4 bedzie nieprzezroczysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 dwl-2100ap z fw > zdajesie ze 2.4 bedzie nieprzezroczystyA coś w cenie tego WMM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...