pwlj Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Witam, Ostatnio zauważyłem, że gry jakoś wolno mi chodzą. Chwilowo ta karta jest w innym niż domyślnie komputerze, ale nie zachowuje się tak jak powinna - działa po prostu powoli. Przeglądając sobie opcje w sterownikach okazało się, że coś jest nie tak - wszysko widać na screenie (zaznaczone na czerwono) Miał ktoś podobny problem? Jest napisane, że system - AGP rate 2X ;/ Karta to Galaxy 6600GT agp, płyta jakiś asrock na nf2 ultra. Próbowałem reinstalowac sterowniki na oficjalne i nic. Oczywiście używałem driver cleanera... Co robić? W biosie też wszystko ustawione w porządku... Edytowane 31 Marca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Pierwsze co przychodzi mi do glowy to stare sterwonik od mobo :P I moze czas zrobic swiateczne porzadki na partycji systemowej? :wink: I sprawdz czy cos nie zre Ci zasobow procka - moze cos sie przyplatalo i ciagnie zasoby w tle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) stery od mobo miałem oficjalne 5.10, a późinej zmieniłem na remixy 9.34 - nic ;/ Komp niedawno miał formata, jest czysty :| aha i defragmentuję dysk raz na tydzien btw ;) Edytowane 31 Marca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 A w Biosie jakie masz ustawione AGP? Sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 W biosie też wszystko ustawione w porządku...;) Noo w biosie ustawione na 8x... ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Noo w biosie ustawione na 8x... ehh. A jakie masz stery od grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Aktualnie XG 94.20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Użyj RivaTuner i spróbuj zmienić tam ustawienia AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...