Wronek Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Targi Tuningu Komputerów oraz Zjazd O/C & Modders zostały połączone w jedną imprezę. Organizatorzy postanowili wspólnie stworzyć we Włoszczowie "Wakacje z tuningiem". Honorowy partonat nad imprezą objął Przemysław Gosiewski. Impreza odbędzie sie na początku lipca 2007 roku. Serdecznie zapraszamy! Przyjedź na największą imprezę tuningową w Europie Środkowej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 nie zapomnij dodać, że każdy zarejestrowany dostanie bilet na miejsce w pierwszej klasie w gosiewski express :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Całkiem niedaleko naszczęście. Teraz q: Czyli Targi będą odbywać się już raz w roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ehhh... to w Gdańsku juz nic nie będzie? lipa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) oO jaka fajna lokalizacja :P w dodatku lipiec ej dzisiaj pierwszy w sumie jest, nie traktowałbym tej informacji 100% poważnie :P Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez 05_03_1992 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) ej dzisiaj pierwszy w sumie jest, nie traktowałbym tej informacji 100% poważnie :PObyś miał racje :lol2: Zwłaszcza z patronatem gosiewskiego mi śmierdzi :lol: Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie no, to musi być pic :P Włoszczowa :lol2: No niemożliwe po prostu :] btw: cała strona wygląda teraz nadzwyczaj biednie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 oj Wronek Wronek, żartownisiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) wreszcie ktoś sie zorientował.. :lol: jeszcze jedno ale: czy tyllko u mnie czas na forum sie przestawił o godzine? :> Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez ainaruth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 W szumie racja. Ja się tam w takie rzeczy nie bawię :P Włoszczowa to wieś jest w końcu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ale mimo wszystko jeżeli to jest pic to szkoda :P mi tam lokalizacja w czasie i miejscu pasuje =] egoista jestem troche w sumie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 oby to byl zarcik ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jezu ludzie, jest prima aprilis :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) No ja się dowiedziałem o tym dopiero po przeczytaniu tego posta pod moim pierwszym, nie miałem pojęcia wczesniej ze to dzisiaj :P Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano321 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ale byłaby to dobra lokalizacja. Przecież stacja kolejowa jest :D, hehe Gosiewski. (PiSs) Ale żarty się sypią :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Szkoda. Miał bym bardzo blisko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ile za wstep? na targi mam za daleko i za drogo (pol godziny autobusem 142 za 1pln ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a pójdziemy na % z Panem premierem ? :rolleyes: wliczone w cene ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ja bym nie obejrzal sufitu z pingwinem za zadna cene...nie jest on mi bratem a poza tym to i tak jaja Wronek sobie robi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W sumie do włoszczowy miał bym blisko :) nawet wiekszy transporty by był do włoszczowy( tir wujka, jezdzi tam codziennie z towarem) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...