CriXu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam Znalazlem calkiem dobra oferte telewizora LCD 32' za 2700zeta z dodatkowa gwarancja na 3 lata :) (dodatkowa sklepowa + gwarancja Hitachi (chyba 2 lata) -ale to juz osobno) Tak sie prezentuje wizualnie: a tutaj troche parametrów: Television Picture Quality * High Definition Ready. * 32in (82cm) widescreen TV with 82cm visible screen size. * Resolution 1366 x 768 pixels. * Brightness 450cd/m2. * Contrast ratio 800:1. * Viewing angle 178 degrees. * Progressive scan. Connectivity * HDMI socket. * 2 SCART sockets. * PC input socket. * Component video socket. * Composite. * Headphone socket. * S-video socket. * AV socket. Sound Quality * Nicam sound system. * 2 x 8w RMS power output. * Digital sound processor. Additional Features * Teletext. * Fastext. * UHF and VHF tuner. * Auto setup. * Auto search tuner. * Auto search sorting. * Auto search labelling. * Sleep timer. * Child lock. * Picture in Picture. * Picture and Picture. * NTSC compatible. * Remote control requires 2 x AA batteries (supplied). * 230v AC mains operated. * Complete with tabletop stand. * Size of TV (H)51.6, (W)91.5, (D)10.9cm. * Size of TV with stand (H)54.7, (W)91.5, (D)25.5cm. * Weight of TV 17.1kg. * Suitable for wall mounting (brackets supplied). Czy moglby ktos wypowiedziec sie na temat tego TV lub firmy Hitachi??? Generalnie w tej cenie moge kupic Samsunga 27" albo Philipsa 26" czy LG (znane firmy) ale moze tez bedzie wart inwestycji :) Czytalem troszke ogolnych wypowiedzi na temat tej firmy no i niby zachwalali sprzet firmy Hitachi. Ale nie wiem jak jest z TV, nie wiem co jest wazne i na co warto zwracac uwage w TV. Prosze o jakies informacje ktore pomoga mi w zakupie. Pozdrawiam i dziekuje Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...