sake Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym, że gdy mam podpięty monitor pod grafikę na PCI to się w ogóle nie załącza. Komputer zachowuje się tak gdyby sie normalnie włączał tylko monitor nie reaguje. Czytałem już trochę na innych forach i dowiedziałem sie że trzeba w biosie niektóre opcje zmienić więc zrobiłem tak i dalej nic nie wiem już co z tym zrobić. Acha dodam że po wejściu do Windowsa przy pomocy karty agp komputer normalnie wykrywa kartę grafiki PCI. Wiec nie wiem co jest grane. :mur: Pomóżcie?? Płyta to Msi neo2 Platinium Procesor AMD 3200+ Dysk 160 Gb Pamięć 512 MB Zasilacz 350W Chieftec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 przestawiles w biosie na start z karty pci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sake Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Tak przestawiłem i nic. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a sprawdzales w innym kompie czy ta karta dziala poprawnie, bo to ze, ja pozniej system wykrywa wcale nie musi oznaczac ze wszystko jest z nia ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sake Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sprawdzałem na dwóch inny komputerach i też się nie włącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wiec karta jest dupnieta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...