Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Eee jakoś nie chciało mi się w tym roku robić kawałów - odbiję sobie za rok :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A TVN zachowal sie na poziomie.Hehe, choć w jednym programie, bo fakty to chyba jedny program który nie wygląda jak prima aprylisowa beka, te seriale i ich aktorzy są wogóle debest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a kogo i na co wkreciliscie w tym roku? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a kogo i na co wkreciliscie w tym roku? :DJa kupiłem sobie rower za 2kpln(a wszyscy na około wiedzą, że jestem połówke z tego w plecy x] ) No i news na głównej naszego serwisu. 4 osoby dały się wrobić [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A TVN zachowal sie na poziomie. W Faktach nie bylo ani jednej sciemy, zreszta na koncu prowadzacy to potwierdzil.Zubilewicz na koniec prognozy pogody pozwolil sobie na drobny zarcik, ale wkrecaniem kogokolwiek bym tego nie nazwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zubilewicz na koniec prognozy pogody pozwolil sobie na drobny zarcik, ale wkrecaniem kogokolwiek bym tego nie nazwal. On tak ma na codzien. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Za to z samego rana fuckty w TVNie poprowadziła Chylińska. Co jak co ale dykcje ma niezłą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No i news na głównej naszego serwisu. 4 osoby dały się wrobić [;a wcale bo nie, bo 5 osób :D jak czytałem to byłem "zamyslony" [; Jak przeczytałem za pierwszym razem to pomyslałem "fajnie", ale coś mi tu nie pasowało, po ok. 5 minutach skupiłem się i po ponownym przeczytaniu śmiałem się z własnej głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Za to z samego rana fuckty w TVNie poprowadziła Chylińska. Co jak co ale dykcje ma niezłą ;] Kurde, nie ma na youtube, bo z chęcią bym obejrzał :D News na głównej był taki sobie, już lepsze byłoby coś w stylu "Rekord świata SPI1M by team PurePC", choć z drugiej strony dość sztampowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...