Gość kamil2201 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Widać włóżyleś wiele pracy i efekty są znakomite.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja bym na twoim miejscu dokupił taką siateczkę na top dla poprawienia estetyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Dawno temu... Był jeden grill pod ręką... i kawałek uszczelki.... Teraz mam dwa otwory i nie mam co z nimi zrobić... samego topu chieftec nie sprzedaje... Chyba czas pomyślec nad drugą chłodniczką co by dziury zapchać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Jak narazie to czekam na coś takiego: Ponoć kwestia tygodni jak się ma ukazać na cooling.pl-poczekamy, zobaczymy. Dziwi mnie troche, że nie można kupić w polskich sklepach z WC takiej prostej kratki na chłodnice. Sprzedają różne dziwactwa, niekiedy nie potrzebne a podstawowych elementów nie można dostać :mur: Edytowane 2 Maja 2007 przez arenapc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Jak narazie to czekam na coś takiego: obrazek Ponoć kwestia tygodni jak się ma ukazać na cooling.pl-poczekamy, zobaczymy. Dziwi mnie troche, że nie można kupić w polskich sklepach z WC takiej prostej kratki na chłodnice. Sprzedają różne dziwactwa, niekiedy nie potrzebne a podstawowych elementów nie można dostać :mur: hmm w de takie gówienko kosztuje 15e :blink: :mur: Edytowane 2 Maja 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Postanowiłem zamieścić kosztorys mojego WC: CPU-PRISON PRO V2 FROST 2 GPU FROST 2 NB Cały zestawik bloków kupiony od jednej osoby = 190zł Black Water Silent Pump 12V (nowa) = 120zł Black Water Advanced 122 rev. 2.0 (nowa)= 120zł 2XFander = 78zł Wąż innovatek 2m = 18zł W sumie łaczny koszt elementów zestawu: 526zł Zestawik sprawuje się elegancko i jest bardzo wydajny. Użytkuje go już drugi miesiąc i nie zauważyłem żadnych negatywnych zmian w jego działaniu. :) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez arenapc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Black Water Ultimate 122 rev. 2.0 (nowa)= 120złgdzie dostałeś w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 O ile dobrze pamiętam to kupił ją ode mnie ale to nie była Ultimate, tylko ta cieńsza Advance. Kiedyś napisałem Ci PW żebyś poprawił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) E6300 1.86@3.5 GHz (500FSB) 1.375V Stabilnie !!! Powinno dać się jeszcze więcej podkręcić proca, narazie testuję aktualne ustawienia :D Edytowane 16 Czerwca 2007 przez arenapc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 15 minut orthosa nie nazwal bym stabilnoscia.. Taka mala dygresja z mojej strony [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Wodnik, chodziło mi tylko o pokazanie temperatur w układzie. Samo podkecanie pasuje raczej do innego działu. A orthos leciał mi 3h stabilnie, tylko screena zrobiłem po 15 min jak temp sie ustabilizowały. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez arenapc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Cały zestaw idzie na sprzedaż link na allegro: http://www.allegro.pl/item337869217_super_..._pewniaka_.html chętnych zapraszam do licytacji od 1zł Edytowane 29 Marca 2008 przez arenapc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...