Skocz do zawartości
erio

CLAP i klej termoprzewodzacy w krakowie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel chce kupic CLAPA (zaplace ) a ja potrzebuje kapke kleju termoprzewodzacego do przyklejenia radiatora do swojego CLAPA ( nie chce placic ... no moze 0.5 zywca w zamian moge przywiezc ;)

Czy jest ktos na terenie krakowa kto moglby mi pomóc w szczegolnie waznej dla mnie 2 kwestii??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm - klej mi się skończył, a sklep otwarty dopiero w poniedziałek :(

ale jezeli cie to urządza to proponuje zaglądnąć do sklepiku znajdującego się na ulicy.... (nie pamiętam 8O ) ale jest to przecznica od daszyńskiego- grzegórzeckiej (idziesz grzegórzecką od hali targowej do rąda - mijasz bank, sklep Compule$$ i skręcasz w pierwszą w prawo....

mają prawie napewno z 3-4 kleje do wyboru....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jezeli cie to urządza to proponuje zaglądnąć do sklepiku znajdującego się na ulicy.... .

ten sklep to rancom chotkiewicza 17 maja na stronie dzial "systemy chlodzenia i overclocking" ale w nim nie ma za wiele a z past i klejow maja tyle

niestety ja tez nie mam kleju :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze tez potrzebuje klej termoprzewodzący aby na CLAPie porządnie przykleić radiator titana TTC v1ab, bo na razie trzyma sie na standardowym kleju ( i sie rusza) W Zielonej Górze od 3 tyg. szukam kleju i odsyłają mnie wszyscy z kwitkiem ,może ma ktoś użyczyć troszkę kleju z ZG?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel chce kupic CLAPA (zaplace ) a ja potrzebuje kapke kleju termoprzewodzacego do przyklejenia radiatora do swojego CLAPA ( nie chce placic ... no moze 0.5 zywca w zamian moge przywiezc ;)  

Czy jest ktos na terenie krakowa kto moglby mi pomóc w szczegolnie waznej dla mnie 2 kwestii??

Najlepszy i najbardziej dostepny. Kazdy Market. Jest poxipol przezroczysty. Ja mam wlasnie na nim BlueOrba przyklejonego do grafiki juz tak od roku. a temperatura trzyma sie w okolicach 36C...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...