erio Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kumpel chce kupic CLAPA (zaplace ) a ja potrzebuje kapke kleju termoprzewodzacego do przyklejenia radiatora do swojego CLAPA ( nie chce placic ... no moze 0.5 zywca w zamian moge przywiezc ;) Czy jest ktos na terenie krakowa kto moglby mi pomóc w szczegolnie waznej dla mnie 2 kwestii?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Hmmm - klej mi się skończył, a sklep otwarty dopiero w poniedziałek :( ale jezeli cie to urządza to proponuje zaglądnąć do sklepiku znajdującego się na ulicy.... (nie pamiętam 8O ) ale jest to przecznica od daszyńskiego- grzegórzeckiej (idziesz grzegórzecką od hali targowej do rąda - mijasz bank, sklep Compule$$ i skręcasz w pierwszą w prawo.... mają prawie napewno z 3-4 kleje do wyboru.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ale jezeli cie to urządza to proponuje zaglądnąć do sklepiku znajdującego się na ulicy.... .ten sklep to rancom chotkiewicza 17 maja na stronie dzial "systemy chlodzenia i overclocking" ale w nim nie ma za wiele a z past i klejow maja tyle niestety ja tez nie mam kleju :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 kurcze tez potrzebuje klej termoprzewodzący aby na CLAPie porządnie przykleić radiator titana TTC v1ab, bo na razie trzyma sie na standardowym kleju ( i sie rusza) W Zielonej Górze od 3 tyg. szukam kleju i odsyłają mnie wszyscy z kwitkiem ,może ma ktoś użyczyć troszkę kleju z ZG?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Kumpel chce kupic CLAPA (zaplace ) a ja potrzebuje kapke kleju termoprzewodzacego do przyklejenia radiatora do swojego CLAPA ( nie chce placic ... no moze 0.5 zywca w zamian moge przywiezc ;) Czy jest ktos na terenie krakowa kto moglby mi pomóc w szczegolnie waznej dla mnie 2 kwestii?? Najlepszy i najbardziej dostepny. Kazdy Market. Jest poxipol przezroczysty. Ja mam wlasnie na nim BlueOrba przyklejonego do grafiki juz tak od roku. a temperatura trzyma sie w okolicach 36C... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...