Michał1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam, zamierzam kupic taka płytke Abit KN9 AMD AM2 NVIDIA nForce4 Ultra ATX http://morele.net/?pg=product_info&PRD...rice&dspl=p Mam dysk Samsunga ale na Ultra ATA (cd rw i dvd też), z tego co widzę w opisie to jest tylko mowa o kontrolerze SATA. wiem że są jakieś przejściówki, one są do dysku i dvd?ile ich muszę mieć? czy nie traci się wtedy na wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zle widzisz opis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 chodzi o to IDE SATA2 3Gb/p,ULTRA DMA/100,ULTRA DMA/133, no tak ale ja mam dysk, cd rw i dvd, na zdjęciu widac chyba tylko 1 wejście IDE. wszystkich trzech urządzeń chyba nie podepne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Michał1 to wybierz sie lepiej do okulisty/zmien monitor bo jak byk widac 2xPATA 1xFloop 4xSATA... :| napisalbym nawet ze potrafie odczytac numer seryjny ale to by bylo przegiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) pyatm dlatego bo nie bardzo to mogłem rozszyfrować :| czyli Ultra DMA to moje ATA :D a jeśli chodzi o odczytywanie z obrazka....akurat z SATA nigdy nie miałem doczynienia nie wiem jak wygląda na płycie Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Michał1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 TAK!!! BTW nawet na fotce widać gniazda ATA :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) nie mam pewności że zdjęcie to akurat ta płyta :wink: Opisu odczytac do konca nie umiałem.. w każdym razie dzięki za pomoc Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Michał1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie mam pewności że zdjęcie to akurat ta płyta :wink: Opisu odczytac do konca nie umiałem.. w każdym razie dzięki za pomoc Mógłbyś wyjść na strone producenta i poczytać manual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Minuta szukania na google... Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...